Neler Yeni

Yeni dolandırıcılık vakaları

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Son günlerde dolandırıcılık vakaları artmaya başladı. En çok bu fotoğrafı paylaşmaya utanmıyor musun mesajı ile Link paylaşma yaygın şuanda. Banads gönderdiler ama önceden bildiğimden tıklamadım. Ama daha farklı bir dolandırıcılık ile ablam karşılaşmış, adamlar arıyorlar faturalı hattinizda zam geldi en ucuz tarife 180 tl. İsterseniz sizi hemen bu tarifeye yükseltelim demişler. Ablamda 2 hafta önce zaten taahhüt yeniledim 110 tl ye nasıl 180 tl olabiliyor. O paketler tarife değil. Faturayı incelemek için hızlı giriş şifresi istemişler ablam göndermiş şifreyi. Ablama turktelekom ile anlaşmamız var isterseniz sizi turktelekoma geçiş yapalım demişler. Ablam anneme sorayım bir bilgi alayım demiş sonra arayayım diye. Israrla telefonu kapatmamasıni söylemişler. Ablam yüzüne kapatmış. Sonradan 2-3 kere aramışlar açmamış. Bize sordu 180 tl fatura çok ne yapayım. Biz Vodafone geçir dedik. O da Vodafone geçmek için turkcelli aramış. Dolandırıcıların numarasını değil direk turkcelli gayış burda kopuyor işte turkcell biz böyle bir arama yapmadık zam falanda gelmedi işte demiş. Sizi arayanlar dolandırıcı demiş. Turkcell sorumluluk falan almıyor bu durumda birsey yapamayız diyor taahutunuz var hattıda kapatamayiz diyorlar. Şimdi turkcell hizli giriş şifresi ile birsey yapabilirler mi acaba bilen varmi başına gelen?

Çok dikkatli olun bu aralar bu olaylar baya arttı. Ne kadar bilinçliyiz desekte boslugumuza geliyor kaniyoruz.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
Son günlerde dolandırıcılık vakaları artmaya başladı. En çok bu fotoğrafı paylaşmaya utanmıyor musun mesajı ile Link paylaşma yaygın şuanda. Banads gönderdiler ama önceden bildiğimden tıklamadım. Ama daha farklı bir dolandırıcılık ile ablam karşılaşmış, adamlar arıyorlar faturalı hattinizda zam geldi en ucuz tarife 180 TL. İsterseniz sizi hemen bu tarifeye yükseltelim demişler. Ablamda 2 hafta önce zaten taahhüt yeniledim 110 TL ye nasıl 180 TL olabiliyor. O paketler tarife değil. Faturayı incelemek için hızlı giriş şifresi istemişler ablam göndermiş şifreyi. Ablama turktelekom ile anlaşmamız var isterseniz sizi turktelekoma geçiş yapalım demişler. Ablam anneme sorayım bir bilgi alayım demiş sonra arayayım diye. Israrla telefonu kapatmamasıni söylemişler. Ablam yüzüne kapatmış. Sonradan 2-3 kere aramışlar açmamış. Bize sordu 180 TL fatura çok ne yapayım. Biz Vodafone geçir dedik. O da Vodafone geçmek için turkcelli aramış. Dolandırıcıların numarasını değil direk turkcelli gayış burda kopuyor işte turkcell biz böyle bir arama yapmadık zam falanda gelmedi işte demiş. Sizi arayanlar dolandırıcı demiş. Turkcell sorumluluk falan almıyor bu durumda birsey yapamayız diyor taahutunuz var hattıda kapatamayiz diyorlar. Şimdi turkcell hizli giriş şifresi ile birsey yapabilirler mi acaba bilen varmi başına gelen?

Çok dikkatli olun bu aralar bu olaylar baya arttı. Ne kadar bilinçliyiz desekte boslugumuza geliyor kaniyoruz.
Aynısı bize oldu dostum bizi arayıp zam geliyor diyip adresimizi doğum tarihimizi felan söyledi bizimkilerin dalgınlığa gelmiş tamam yapalım demişler sonradan biz sizi arayacağız diyip kapatmışlar sonradan arayıp tc felan istediler şansa ben eve geldim arayıp tc istediler kabul etmedim tc veremem dedim kapattılar. Türk Telekom u aradık öyle bir şey için aramayız dediler sonra 1 hafta sonra tekrar aradılar açmadık

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısı bize oldu dostum bizi arayıp zam geliyor diyip adresimizi doğum tarihimizi felan söyledi bizimkilerin dalgınlığa gelmiş tamam yapalım demişler sonradan biz sizi arayacağız diyip kapatmışlar sonradan arayıp tc felan istediler şansa ben eve geldim arayıp tc istediler kabul etmedim tc veremem dedim kapattılar. Türk Telekom u aradık öyle bir şey için aramayız dediler sonra 1 hafta sonra tekrar aradılar açmadık
Hizli giriş şifresi falan verdiniz mi acaba

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Yok bize şifre vs sormadılar sadece geçiş talebini onaylıyor musunuz demişler evet demişler turktelekom sözlü söylediğiniz şeyler geçerli sayılmaz dedi ondan rahatım şuan
Geçmiş olsun hocam çok dikkatli olmak gerekiyor biz kanmasakta aileden yaşı büyük olanlar kanıyor

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
Geçmiş olsun hocam çok dikkatli olmak gerekiyor biz kanmasakta aileden yaşı büyük olanlar kanıyor
Aynen yaşın büyük olmasa bile insanın dalgın anına gelince kanıyor malum bu zamanlar her şeye zam geldiği için kanmamak elde değil birde zaten bilgilerimizin onlarda olması sıkıntı

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Bu aralar harbiden artış var. Geçen de bana iş başvurunuz kabul edilmiştir. Sonuçlar için tıklayın diye mesaj geldi hiçbir başvurum olmamasına rağmen.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bu aralar harbiden artış var. Geçen de bana iş başvurunuz kabul edilmiştir. Sonuçlar için tıklayın diye mesaj geldi hiçbir başvurum olmamasına rağmen.
Benim en çok korktuğum seyde link ya. Genelde hep mesajlastigim kişiler ile sürekli bir link paylaşımı yapıyoruz dalgınlığıma geldiğinde direk tıklama ihtimalim var

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
erkin akkaş
Benimde tahadütümü yenilemek için aradılar inanmadım meğer daha 3 ay varmış bitmesine şerefsizler ya

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Beni de bankadan arıyoruz diye dolandırmaya kalktılar. Kredi verelim vs dedikten sonra tc kimlik No mu istediler. ( banka asla tc istemez. Anne kızlık soyadının ilk 3 harfi falan gibi soru sorar) Ben kendi müşteri temsilcim ile bankadan bu işlemi yapacağım dedim. Hemen bizim mersis adresimiz bu deyip mersis noyu söyledi. Dedim ben sizin mersis numaranızı nereden ezbere bileyim, sorarım müşteri temsilcisine, varsa kampanya yararlanırım dedim. İşlemi illa biz yapalım, bankadan yaparsanız kampanyadan yararlanamazsınız diye diretti. Normalde sonra arayalım o zaman der banka, buradaki adam illa bana tc ni ver, telefon numaranı ver diye diretip durdu. En sonunda suratına kapattım ve numarayı engelledim. Müşteri temsilcimiz aradım, özel bir kredi kampanyası yok, sadece kredi kartından nakit avans çekerseniz faiz indirimi yapabilirim dedi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Okadar fazla elemana sövdüm ki zamanında numara kalmamış tarif- dediği anda engelliyorum herkesi .d
Screenshot_2022-12-27-17-32-40-744_com.android.server.telecom.jpg

TahinPekmez

80+ Silver
Son günlerde dolandırıcılık vakaları artmaya başladı. En çok bu fotoğrafı paylaşmaya utanmıyor musun mesajı ile Link paylaşma yaygın şuanda. Banads gönderdiler ama önceden bildiğimden tıklamadım. Ama daha farklı bir dolandırıcılık ile ablam karşılaşmış, adamlar arıyorlar faturalı hattinizda zam geldi en ucuz tarife 180 TL. İsterseniz sizi hemen bu tarifeye yükseltelim demişler. Ablamda 2 hafta önce zaten taahhüt yeniledim 110 TL ye nasıl 180 TL olabiliyor. O paketler tarife değil. Faturayı incelemek için hızlı giriş şifresi istemişler ablam göndermiş şifreyi. Ablama turktelekom ile anlaşmamız var isterseniz sizi turktelekoma geçiş yapalım demişler. Ablam anneme sorayım bir bilgi alayım demiş sonra arayayım diye. Israrla telefonu kapatmamasıni söylemişler. Ablam yüzüne kapatmış. Sonradan 2-3 kere aramışlar açmamış. Bize sordu 180 TL fatura çok ne yapayım. Biz Vodafone geçir dedik. O da Vodafone geçmek için turkcelli aramış. Dolandırıcıların numarasını değil direk turkcelli gayış burda kopuyor işte turkcell biz böyle bir arama yapmadık zam falanda gelmedi işte demiş. Sizi arayanlar dolandırıcı demiş. Turkcell sorumluluk falan almıyor bu durumda birsey yapamayız diyor taahutunuz var hattıda kapatamayiz diyorlar. Şimdi turkcell hizli giriş şifresi ile birsey yapabilirler mi acaba bilen varmi başına gelen?

Nisan 2024 e kadar taahhüt olan ev internetimin suresi doldu faturayı aştı diyerek 135 tl.olan faturamin zam.gelecek diye 224 tl.ye bağlamak istediler. Bende sonra ara dedim ttnet uygulama dan baktim. Yine aradılar bende ifşa layinca yüzüme kapattılar

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Okadar fazla elemana sövdüm ki zamanında numara kalmamış tarif- dediği anda engelliyorum herkesi .d
Alıntıyı görüntüle
Benimde engellediğim bu kadsr numara var ama ha bire başka yerlerden arıyorlar. Aklıma numaramı nerden buluyorlar diye düşünce geliyor ama sonra saçma sapan sitelere verdiğim kişisel veri izinlerini hatırlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,103
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom