Yeni e ticaret sitem nasıl olmuş önerileriniz neler

Arslannn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Merhabalar yeni site yaptım iş olarak bu arada marka sahibi değilim siteyi değerlendirirseniz sevinirim birde eksiklerim vs varsa söyleyin zamanım sınırlı olduğu için wp üzerinden yaptım ama yakında kendim baştan yapıcam sizce şimdilik nasıl
Site linki

Merhabalar yeni site yaptım iş olarak bu arada marka sahibi değilim siteyi değerlendirirseniz sevinirim birde eksiklerim vs varsa söyleyin zamanım sınırlı olduğu için wp üzerinden yaptım ama yakında kendim baştan yapıcam sizce şimdilik nasıl
Site linki
Kankam güzel de her tıkladığım sayfada indirim bildiriminin gelmesi sinir bozucu o yüzden en fazla iki kere tıklayabildim sitede :D

Kankam güzel de her tıkladığım sayfada indirim bildiriminin gelmesi sinir bozucu o yüzden en fazla iki kere tıklayabildim sitede :D
Hocam onu iyi hatırlattınız pop up buga girmişti kaldırıcam onu

site güzel ancak görsele tıklayıpta ürüne gitme olayı yok sanırım o gelirse çok iyi olur hocam. Kendiniz mi tasarladınız yoksa hazır tema vs mi

vaaay hayırlı olsun harbiden göze hitap ediyor. ama ilk bakışta şunu söyleyeyim. gözümüz o kadar çok alışmış ki sağ ve soldaki beyaz boş kısımlarda reklam aradım. belki oraları doldurmak için bir şeyler düşünebilirsin. ama sade ve şık duruyor. başarılar

Site guzel ancak begenmedigim bazi seyler var mesela en bastaki main slider onu degistirsen muq olur. Ve bir de buna margin at
1696796190306.png

Site linki
0.2 0.6,

Geri