8 gb ile çok performans farkı yok ama 8 gb olanlar miningde kullanıldığı için güven olmaz ondan 4gb8GB li olandan denk getir bu fiyata. Darboğaz yapacağını söylememize gerek yoktur heralde.
bide 400w asus vento atx 400a psu yeter mi8GB li olandan denk getir bu fiyata. Darboğaz yapacağını söylememize gerek yoktur heralde.
Seni oyun performansinda yeterli tutuyorsa rx570 4gb alabilirsin8 gb ile çok performans farkı yok ama 8 gb olanlar miningde kullanıldığı için güven olmaz ondan 4gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide 400w asus vento atx 400a psu yeter mi
8 gb rx 570 miningsiz bulmak çok zor ondan 4gb de yeterli olur neden olmasın güç kaynağı sorun çıkarmaz değil miSeni oyun performansinda yeterli tutuyorsa rx570 4gb alabilirsin
400w yeterli olur, 8gb ağır miningli 50 tane ilan varsa 40 tanesi miningli karttir, haklı olarak 4gb iyi olur, ha tabii ki ilereyen zamanda sistemini komple yenilemen güzel olur, 3 seneye valorant bile kaldırmaz hale gelir8 gb rx 570 miningsiz bulmak çok zor ondan 4gb de yeterli olur neden olmasın güç kaynağı sorun çıkarmaz değil mi
sistemi güzel monitörle takas edip güzel sistem kuracam400w yeterli olur, 8gb ağır miningli 50 tane ilan varsa 40 tanesi miningli karttir, haklı olarak 4gb iyi olur, ha tabii ki ilereyen zamanda sistemini komple yenilemen güzel olur, 3 seneye valorant bile kaldırmaz hale gelir![]()
yanlışınız var mining için en az 6 gb lazımminingsiz 4gb bulmakta çok zor
işlemciden dolayı kaldırmaz yoksa rx 570 in daha bi 6 7 yıl gideri var ben hd 6870 kullanıyordum valorantı gta 5 falan güzel oynatıyordu elektrikler gitti geldi bozuldu yoksa oda güzel karttı400w yeterli olur, 8gb ağır miningli 50 tane ilan varsa 40 tanesi miningli karttir, haklı olarak 4gb iyi olur, ha tabii ki ilereyen zamanda sistemini komple yenilemen güzel olur, 3 seneye valorant bile kaldırmaz hale gelir![]()
Hocam 4gb'i miningde aşırı yüklemede patlatıyor kartı, bizzat etherum kastım rx580 8gb ile, sonra rx570 4gb ekledim 2 haftada kart kendi kendini yaktıminingsiz 4gb bulmakta çok zor
Evet işlemciye lafım var, rx580-rx570 uzun ömürlüsistemi güzel monitörle takas edip güzel sistem kuracam
yanlışınız var mining için en az 6 gb lazım
işlemciden dolayı kaldırmaz yoksa rx 570 in daha bi 6 7 yıl gideri var ben hd 6870 kullanıyordum valorantı gta 5 falan güzel oynatıyordu elektrikler gitti geldi bozuldu yoksa oda güzel karttı
hocam işte en az 6 gb olmalı minig için yoksa her türlü patlar elinde en fazla 2 hafta dayanır zatenHocam 4gb'i miningde aşırı yüklemede patlatıyor kartı, bizzat etherum kastım rx580 8gb ile, sonra rx570 4gb ekledim 2 haftada kart kendi kendini yaktı
Evet, bende kasa topluyom ufaktan, 5k ekran kartına bütçem var Rx5500 falan alicam muhtemelen veya ucuza bulursam rtx 2060 ama zorhocam işte en az 6 gb olmalı minig için yoksa her türlü patlar elinde en fazla 2 hafta dayanır zaten
şans işidir hocam oHocam 4gb'i miningde aşırı yüklemede patlatıyor kartı, bizzat etherum kastım rx580 8gb ile, sonra rx570 4gb ekledim 2 haftada kart kendi kendini yaktı
rtx 2060 ve rx 5500 e hiç girme hocam önerim 1k daha ekleyin rx 6600 alın daha iyidirEvet, bende kasa topluyom ufaktan, 5k ekran kartına bütçem var Rx5500 falan alicam muhtemelen veya ucuza bulursam rtx 2060 ama zor