Yeni ekran kartı aldım

Hocam şöyle biliyorum taa 2018 den kalma zaten 7 yıldır aralıksız kullanıyorum sayısız şalter attı elektrikler gitti vs hiçbir parçama arıza gelmedi ondan güveniyorum baştan sistem toplasam yükseltme yapmasam kullanmazdım odunlukta 600w zalman var bakayım bu sorun çıkartırsa onu takacağım nasıl anlayabilirim sorun çıkartacağını pc kapanması falan durumları mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam deneyeceğim 3060ti ın neden 210 watt lara kadar çıktığını anlamadım sadece testlere baktım çok fazla geldi
Frisby Foem model kullanıp anakartı yakan birisini okudum başka forumda yıllar öncesinin konusuydu, ses yapıyor diyenler de var. OCCT ile sistem yük testi yapabilirsin elindekinin yük altında ne tepki vereceğini görmek için. Umarım sorun yaşamazsın. 3060ti için önerileni karşılamıyor seninki.
1751192567157.webp

hocam program kullanmak zorunda mıyım denetim masasındaki nvidia ait uygulamalar var 3 4 tane sürücüler vs vs diyor onları silersem yeterli olur mu
Hayır öyle silersen birsürü kalıntı kalır, denetim masasından sildiğiniz her şey pc den tam olarak silinmez. Driver için DDU kullanman lazım.

Frisby Foem model kullanıp anakartı yakan birisini okudum başka forumda yıllar öncesinin konusuydu, ses yapıyor diyenler de var. OCCT ile sistem yük testi yapabilirsin elindekinin yük altında ne tepki vereceğini görmek için. Umarım sorun yaşamazsın. 3060ti için önerileni karşılamıyor seninki.Alıntıyı görüntüle
Hocam ama o testler hani sistemin her şeyini yüzde yüz kullanıyor yanlış değilsem ben sadece pubg vs tarzı oyunlar oynuyorum öyle bir kullanım oluşmaz diye düşünüyorum hani şey sorayım o zaman taktım 500 le açıldı diyelimki oyunda vs yetmedi psu kapandı bir arıza bozulma çıkarır mı yoksa yetmediği için sadece kapanır mı

Hocam ama o testler hani sistemin her şeyini yüzde yüz kullanıyor yanlış değilsem ben sadece pubg vs tarzı oyunlar oynuyorum öyle bir kullanım oluşmaz diye düşünüyorum hani şey sorayım o zaman taktım 500 le açıldı diyelimki oyunda vs yetmedi psu kapandı bir arıza bozulma çıkarır mı yoksa yetmediği için sadece kapanır mı
Garantisini veremem ama güç yetmediği durumda kapanır ya da reset atar muhtemelen. Sistemin her şeyini kullanıyor ki sistemin tamamına yetebiliyor mu diye görmek için. Yapmak zorunda değilsiniz tabii ama yarın öbür gün reset atma sorunu falan olursa aklınıza ilk psu gelmeli.

Garantisini veremem ama güç yetmediği durumda kapanır ya da reset atar muhtemelen. Sistemin her şeyini kullanıyor ki sistemin tamamına yetebiliyor mu diye görmek için. Yapmak zorunda değilsiniz tabii ama yarın öbür gün reset atma sorunu falan olursa aklınıza ilk psu gelmeli.
Anladım hocam çok sağ olun bilgiler için olmadı zaten zalman 600w var onu takarım onun yeteceğini düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Hocam şöyle biliyorum taa 2018 den kalma zaten 7 yıldır aralıksız kullanıyorum sayısız şalter attı elektrikler gitti vs hiçbir parçama arıza gelmedi ondan güveniyorum baştan sistem toplasam yükseltme yapmasam kullanmazdım odunlukta 600w zalman var bakayım bu sorun çıkartırsa onu takacağım nasıl anlayabilirim sorun çıkartacağını pc kapanması falan durumları mı

Teşekkürler hocam deneyeceğim 3060ti ın neden 210 watt lara kadar çıktığını anlamadım sadece testlere baktım çok fazla geldi
kankamm fsp 80+ psu vardı 500w yeni işlemci vs geçtim güvenemedim gittim yeni psu aldım frisby markaya güvenmek bilemedim..

sürücüyü sil geç

furmark testlerini felan yaptırmışmıydınız satıcıya
hocam şöyle 27 haziranda aldım satıcı yeni kart takmıştı bilgisayarına o yüzden test yapamadı eski test videosunu gönderdi bende galeriden videonun kayıt tarihini ss al gönder dedim gönderdi 21 hazirandı sonra birde hazır sistem kartı olduğunu söyledi onun içinde siteden ss at dedim onu da attı bence yeterli üstüne üstlük akşam eve geldi çocukla oyun oynadık discorddan falan hani daha ne yapabilirdimki 6k verdim aldım kargoda geliyor şu anda kargodaykende görüntülü aradım

3060ti için iyi fiyat bence, hayırlı olsun
Bi arkadaş 3060 12gb ventus ay kfg 9k vermiş.

kankamm fsp 80+ psu vardı 500w yeni işlemci vs geçtim güvenemedim gittim yeni psu aldım frisby markaya güvenmek bilemedim..
hocam zaten sıfır sistem toplasam bende almamda dediğim gibi 6 yıldır kullanıyorum sayısız elektrik şalter gitti hiçbir parçama zarar gelmedi olmadı baktım yetmiyor zalman 600w var onu deneyeceğim

3060ti için iyi fiyat bence, hayırlı olsun
Bi arkadaş 3060 12gb ventus ay kfg 9k vermiş.
benimkinde kutu ve fatura yok hocam malesef ama bence okey yinede

hocam zaten sıfır sistem toplasam bende almamda dediğim gibi 6 yıldır kullanıyorum sayısız elektrik şalter gitti hiçbir parçama zarar gelmedi olmadı baktım yetmiyor zalman 600w var onu deneyeceğim

benimkinde kutu ve fatura yok hocam malesef ama bence okey yinede
6k çok iyi ya bende düşünüyordum almayı

Geri