Yeni ekran kartı görüntü gelmiyor.

Gauss

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni 2.el ekran kartı aldım rx550 ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor yardım edin.
Anakart: asus prime b450m-k 2
İşlemci: r5 1600af
600w psu

Yeni 2.el ekran kartı aldım rx550 ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor yardım edin.
600w psu
Ekran kartına güç bağlantısı yaptın mı ?

600w psu
dostum ben sorununu biliyorum ekran kartı Sapphire olması gerekiyor öyle mi ?

Asus rx 550 2gb
tamam o kartlarda pin girişleri çok ince o yüzden görüntü alamıyorsun yapman gereken şu;
kartı çıkart baştan tak ve tam 90 derece olsun anakarta ve vidayı sonuna kadar sık

tamam o kartlarda pin girişleri çok ince o yüzden görüntü alamıyorsun yapman gereken şu;
kartı çıkart baştan tak ve tam 90 derece olsun anakarta ve vidayı sonuna kadar sık
Hocam akşam deneyeceğim şuan işteyim inş olur ya canımı sıktı birde başka pc de denemeye çalışacağım fan dönüyor ama göruntu yok eski kartı takınca görüntü geliyor. Bu arada dönüştürücü kullanıyorum vga to hdmi dönusturucuyu çıkarınca goruntu geliyor ekrana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alırken test ettin mi?
Hayır

Alırken test ettin mi?
Anakart vb yeni sıfır aldım acaba bios güncellemedim diyemi güncelmi onuda bilmiyorum

Hocam akşam deneyeceğim şuan işteyim inş olur ya canımı sıktı birde başka pc de denemeye çalışacağım fan dönüyor ama göruntu yok eski kartı takınca görüntü geliyor. Bu arada dönüştürücü kullanıyorum vga to hdmi dönusturucuyu çıkarınca goruntu geliyor ekrana

Hayır

Anakart vb yeni sıfır aldım acaba bios güncellemedim diyemi güncelmi onuda bilmiyorum
olabilir bios güncellemesini yap ve dediğim gibi çok sağlam takman gerekiyor. fan döner ama görüntü gelmez yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,988
Üyeler
192,580
Son üye
isaemirhan
Geri