Yardım Yeni ekran karti ile fps yükselir mi

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak kullandığım ekran kartı Rx7800xt işlemci r7 78003xd ekran kartını değişip güncel bir ekran kartı takmış olsam fps yükselir mi oynadığım oyun cs2 fps cok drop yiyor bazen 300 lerin altını görüyor sabit olarak 400 ustu tutabilir miyim veya elimde bulunan ekran kartı ile bunu yapabilir miyim bunun bir ayarı varmıdır yardımcı olacak arkadaş varmıdır bu konu ile alakalı

Artırır en kötü 5070 ti güzel olur.

Oyun sorunlu ama mevcut sistem ile 400 altı görmemen lazım. Ben 12400F-3080 ile 450-300 arası geziyorum.

Counter optimizasyonu kotu bir oyun + CPU agirlikli bi oyun.4K da oynamiyorsan 2 yillik bi ekran kartini CS icin yukseltmek mantiksiz.

Rekabetçi oynuyorsanız 4K ultra'da oynamadığınız sürece yükseltmeye gerek yok, kartı maxlamıyordur bile CS2. Rezil bir optimizasyona sahip dropları çok rahatsız etmiyorsa takmayın .

Arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak kullandığım ekran kartı Rx7800xt işlemci r7 78003xd ekran kartını değişip güncel bir ekran kartı takmış olsam fps yükselir mi oynadığım oyun cs2 fps cok drop yiyor bazen 300 lerin altını görüyor sabit olarak 400 ustu tutabilir miyim veya elimde bulunan ekran kartı ile bunu yapabilir miyim bunun bir ayarı varmıdır yardımcı olacak arkadaş varmıdır bu konu ile alakalı
Senin bence ayarların da sıkıntı var ben de de 7800xt var 450fps alıyorum

şu videoyu izler misin

Oyun sorunlu ama mevcut sistem ile 400 altı görmemen lazım. Ben 12400F-3080 ile 450-300 arası geziyorum.
Hocam zaten 400 ustu ama sık sık drop giriyor smoke atılınca grenade atılınca fps düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oynuyorsanız 4K ultra'da oynamadığınız sürece yükseltmeye gerek yok, kartı maxlamıyordur bile CS2. Rezil bir optimizasyona sahip dropları çok rahatsız etmiyorsa takmayın .
Yani güncel kartı değişmesin bir anlamı yok doğru mudur hocam ayarlarım 1024×768

Counter optimizasyonu kotu bir oyun + CPU agirlikli bi oyun.4K da oynamiyorsan 2 yillik bi ekran kartini CS icin yukseltmek mantiksiz.
Anladım üstadım o zaman hiç yükseltme işine girmiyorum bu şekilde devam edeyim

şu videoyu izler misin
İzleyeceğim üstad

şu videoyu izler misin
Hocam bu arada ekran ayarlarım,xantares cfg kullanıyorum ama videodaki ses ayarlarına dokunacağım

Hocam zaten 400 ustu ama sık sık drop giriyor smoke atılınca grenade atılınca fps düşüyor

Yani güncel kartı değişmesin bir anlamı yok doğru mudur hocam ayarlarım 1024×768

Anladım üstadım o zaman hiç yükseltme işine girmiyorum bu şekilde devam edeyim

İzleyeceğim üstad
Rekabetçide kolay kolay 400 altı olmamalı. Normalde de 600e kadar görmen lazım. Ekran kartı almamanın bir faydası olmaz. 1400 ya da 960 dene belki o zaman daha iyi performans alırısın.

Hocam o çözünürlükte kartın yarısı bile kullanılmıyor, tamamen cpu yüklü oynuyorsunuz. Driver stabil oldugu sürece oraya 2060 taksaniz aynı FPS'i verir.

sistemin zaten güzel ama oyun bozuk o yüzden optimizasyon ayarı yapsan daha iyi olur 7800x3d var zaten :D

Geri