Neler Yeni

Yeni ekran kartında siyah ekran veriyor

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus Emre Uzun
Şimdi de sadece bios a yükleniyor pc windowsu açmıyor, bu sadece intelde oluyor amd de sıkıntısız açılıyor
hocam hiçbir fikrim yok ama yıllardır kendime olsun arkadaşlarıma olsun ryzen işlemci ve nvidia ekran kartlı sistem öneriyorum bütçe az ise amd ekran kartıda önerdiğim oluyor intel daha çok yeni piyasada evet iyi bir ürün yapmışlar ama stabilizasyonu galiba çok iyi değil doğal olarak her anakartta her işlemcidi işte sayısız konfigrasyon var birilerinde uyumsuzluk çıkarıyor

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
hocam hiçbir fikrim yok ama yıllardır kendime olsun arkadaşlarıma olsun ryzen işlemci ve nvidia ekran kartlı sistem öneriyorum bütçe az ise amd ekran kartıda önerdiğim oluyor intel daha çok yeni piyasada evet iyi bir ürün yapmışlar ama stabilizasyonu galiba çok iyi değil doğal olarak her anakartta her işlemcidi işte sayısız konfigrasyon var birilerinde uyumsuzluk çıkarıyor
Cidden asap bozucu ama içimden bir ses basit bir şey çıkacak diye umuyor, teşekkür ederim yine de

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Anakartın BIOS'unu resetlemeyi denediniz mi ?

Hatta BIOS resetlemeden önce bilgisayar kasasının güç kablosunu çıkartın 5 dakika bekleyin, ardından BIOS resetleyip ondan sonra takın kabloyu.

Bu arada bilgisayarınızı güvenli modda açabiliyor musunuz ?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
Anakartın BIOS'unu resetlemeyi denediniz mi ?

Hatta BIOS resetlemeden önce bilgisayar kasasının güç kablosunu çıkartın 5 dakika bekleyin, ardından BIOS resetleyip ondan sonra takın kabloyu.

Bu arada bilgisayarınızı güvenli modda açabiliyor musunuz ?
Evet denedim, şu anda tekrar kontrol ettim şu anda boot led i kırmızı yanıyor anakartta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tekrar kontrol ettim boot led i yanıyor anakartta, sıfır m2 ssd anlamadım problemi

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus Emre Uzun
Evet denedim, şu anda tekrar kontrol ettim şu anda boot led i kırmızı yanıyor anakartta

Hocam tekrar kontrol ettim boot led i yanıyor anakartta, sıfır m2 ssd anlamadım problemi
malesef hocam benim bir fikrim yok bios pili çıkar tak diyecektim denemişsiniz zaten :(

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
malesef hocam benim bir fikrim yok bios pili çıkar tak diyecektim denemişsiniz zaten :(
Sağlık hocam, sıkıntı ssd ile ilgili gibi

Birazcık da konuyu hayatta tutabilmek için size yazıyorum ama intelle alakası yok gibi, eski 6800 ekran kartımı taktım gene aynı şekilde siyah ekran geldi ama 5600xt de görüntü veriyor... Kafam cidden almadı umarım yardım edebilecek biri çıkar

Son düzenleme:

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Yunus Emre Uzun
Sağlık hocam, sıkıntı ssd ile ilgili gibi

Birazcık da konuyu hayatta tutabilmek için size yazıyorum ama intelle alakası yok gibi, eski 6800 ekran kartımı taktım gene aynı şekilde siyah ekran geldi ama 5600xt de görüntü veriyor... Kafam cidden almadı umarım yardım edebilecek biri çıkar
tabi hocam anladım konunun en başında konuyu yükselt var oraya da basabilirsiniz b580 alakalı değil o zaman farklı ramle deneyin hocam ram mevcutsa

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Kerem Eldes
tabi hocam anladım konunun en başında konuyu yükselt var oraya da basabilirsiniz b580 alakalı değil o zaman farklı ramle deneyin hocam ram mevcutsa
Farklı ramle de debedim gene sonuç aynı maalesef, şimdi rx 6800 taktım kafadina göre tekrar çalışmaya başladı ama intel hala gidik

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
Hakanbey
Sıfırdan format atın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR