Yeni eve taşındım bina sıfır altyapi yok

Dainty

80+
Reaksiyon skoru
110
Evet başliktada yazdıgım gibi yeni evime taşındım daireye kadar fiber optik kablomda var ancak altyapi yok binada ne yapmaliyim türknet kullanicisiydim altaypi olmayinca dondurdum hizmeti aşagida anksstrede yok mahallede fiber altyapi var yan binada var mesela olabilecek en hizli sekilde nasil altyapi cektirebilirim?
Fiber Kablolar assagida bu sekilde duruyor ankastre yok dedigim gibi

Ekler

• IMG_20220911_125729.jpg
    IMG_20220911_125729.jpg
    483.3 KB · Hit: 46
Altyapi olan bina yakinsa ordan kablo cektirebilirsin. Doğuda çok yapiyorlar ama bulunduğun yerde yaparlar mi bilmiyorum

Altyapi olan bina yakinsa ordan kablo cektirebilirsin. Doğuda çok yapiyorlar ama bulunduğun yerde yaparlar mi bilmiyorum
Kayserideyim ve fibere öyle ek atiliyormu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi buna yardim etsen etsen sen edersin yardimci olursan sevinirim

O kablo oraya çekildiyse kutusu da büyük ihtimal koyulur bence istekte bulun işlemi belki öncelikli sıraya koyarlar.

İyi akşamlar dostum o sarı kablolar dediğin gibi fiber kablo daire içine Ont cihazı ile sonlandırma yapılıcak ve o Ont cihazından modeme ethernet kablosu ile bağlantılı yapılıcak bina yeni ise genelde kutu koyulur ekiplerin gelip kutu yok olarak alt yapı birimine yönlendirmesi gerekiyor bunun için aktif bir başvuru olması gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20220918_230739_com.whatsapp.jpg

Son düzenleme:
Normalde müteahhitler yeni bina yapıyorum fiber altyapı olacak vs diyerek dilekçe verir bina yapılırken. Bina bittikten kısa süre sonra öncelikli olarak altyapı çekilir. Bina yeniyse yönetici müteahhitle görüşsün bilgisi vardır.
Müteahhit böyle bir dilekçeyle iş yapmadıysa tek yol apartman yönetiminin il merkezine dilekçe vermesi olacaktır. Tabi eski binalar, müstakil evler vs bol bol dilekçe verdiğinden ve yeni yapılacak yerlere öncelik tanındığından size sıra gelmesi çok daha fazla zaman alacaktır.

Apartman yönetimi resmi olarak kurulmadıysa apartman sakinlerinin hepsinin veya çoğunun kişisel bilgi ve imzalarının bulunduğu tek bir dilekçe verilmesi gerekir. Kişisel bilgi dediğim ad soyad gibi basit bilgiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri