Neler Yeni

Yeni f/p SSD alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Biçer

Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD almayı düşünüyorum uzun ömürlü müdür ayrıca öneriniz var mı​

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu bütçeye kronik sorunu bulunmayan tek SSD kendisi. Giriş seviyesi bir SSD. Kötü bir kontrolcü kullanıyor ve DRAM bulundurmuyor. Ucuz olduğu için tercih ediliyor. Bütçeniz kısıtlıysa en mantıklı seçenektir Patriot Burst.

Bütçenizi belirtin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Patriot 120 GB Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD almayı düşünüyorum uzun ömürlü müdür ayrıca öneriniz var mı​

Küçük bir sorunu var aldıktan sonra update tarzı bir iş ile uğraşırım dersen al.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Amazon üzerindeki versiyonu alın yeni basım olanı.
Diğer patriot burst 120 GB modeli sorunlu.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz :)

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu bütçeye kronik sorunu bulunmayan tek SSD kendisi. Giriş seviyesi bir SSD. Kötü bir kontrolcü kullanıyor ve DRAM bulundurmuyor. Ucuz olduğu için tercih ediliyor. Bütçeniz kısıtlıysa en mantıklı seçenektir Patriot Burst.

Bütçenizi belirtin.
Hocam yanlış bilgi vermeyin, Patriot burst 120 GB Modelinin önceki hali sorunlu ama yeni basım olan ve şu an Amazon üzerinde satılan model sorunlu değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Biçer
eski bilgisayarım rahatlasın diye alıyorum çok iyi bir şey olmasına gerek yok öneri ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam yanlış bilgi vermeyin, Patriot burst 120 GB Modelinin önceki hali sorunlu ama yeni basım olan ve şu an Amazon üzerinde satılan model sorunlu değil.
Hocam ürünün hiç özelliği değişmedi. Tasarımı değişti sadece. Yine aynı kontrolcü, aynı NAND. Birebir aynı SSD yani.

Eski ile yeninin tek farkı kutu ve ürünün tasarımı. Eskisinde kutuda geliyordu yenisinde pakette geliyor.

1625341059140.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla 120gb olan versiyonu sorunluydu.

Not: Eski versiyonuymuş.
Eski versiyonu sorunlu diye biliyorum.
Amazon üzerindeki versiyonu alın yeni basım olanı.
Diğer patriot burst 120 GB modeli sorunlu.
Eski versiyonda sıkıntı yok arkadaşlar. Eski ve yeni versiyon diye bir şey yok çünkü. Tasarım değişti o kadar.

Top Bottom