Neler Yeni

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
İlkokul mezunu / Lise Kitlesine hitap edecek, biraz da gelecek odaklı bir sistem (Minimum 3 yıl).
Hem ailelerine yük olmasınlar, hem de güncel oyunları bir nebze kasmadan oynayabilsinler.

Dediklerim güncel piyasa için zor mu emin değilim ama mümkünse yeni sistem karne hediyesi olarak düşünülebilir.

Veya RTX 3000/ AMD 6000 serisi ekran kartına sahip bir canavar da olabilir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Artık AMD ile çalışılmaması gerektiğini düşünüyorum. Biraz da Intel'e yönelmekte fayda var.
Daha ucuza gelmesi için H410 ve 10100F'li bir sistem gelebilir. 3600 yerine 11400'lü bir sistem gelse gayet iyi olur.
F/P olması için 1660-2060 arasında bir kart olması gerektiğini düşünüyorum.
Artık GSKILL'den vazgeçip Ballistix gibi bir RAM'e geçmek çok daha iyi bir karar olacaktır.
Sharkoon, Corsair gibi markalardan da vazgeçip Dark kasa, Pylon-High Power gibi markaların PSU'sunu kullanabilirsiniz.
Bunlar tamamen benim tercihim, yapmak size kalmış. :)

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
1650 super + R3 3100 +8gb Ram + 480gb Ssd + b450 anakart mükemmel olur fiyatı ucuz olursa. Yapabilirsen series s rakibi sistem yada rtx 2060 sistem de fena olmaz sanki kral 👌😉

Ariseks

80+ Gold
Bence f/p oranı aşırı çok olmasınki stok az olmasın herkes faydalanabilsin giriş-orta seviyede bir sistem gelmesini isterim
İtopya galiba sitesini düzeltcekti yazın çökmeler olmasın diye büyük ihtimal sistem itopyadan

Ariseks

80+ Gold
Bence f/p oranı aşırı çok olmasınki stok az olmasın herkes faydalanabilsin giriş-orta seviyede bir sistem gelmesini isterim
İtopya galiba sitesini düzeltcekti yazın çökmeler olmasın diye büyük ihtimal sistem itopyadan

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Sen en iyisini bilirsin abi, fiyatı uygun olsun yeter.

Top Bottom