- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama işte 800 liraComnet de 1000 veriyor sanırım
Ama işte 800 liraComnet de 1000 veriyor sanırım
Var aylık 370 lira olması lazımBirde netspeed kullanan arkadaşlar aylık ödeme seçeneği yok mu 6 ay ve 12 aylık gözüküyor ama 6 aylık paketin içinde aylık ödeme diyor yani bu aylık ödeme fiyatı mı olmuş oluyor
Göremedim link atabilir misiniz (buldum 370 tl)Var aylık 370 lira olması lazım
6 ay sabit fiyat bölümünde yazan paketler aylık ödeniyorGöremedim link atabilir misiniz (buldum 370 TL)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha ucuz bir operatör yok mu
Desteğe sordum 370 tl deniliyor6 ay sabit fiyat bölümünde yazan paketler aylık ödeniyor
6 aylık sabit fiyat yani aylık ödüyorsun diğeri 1 yıllık peşin ödüyorsunEvet çok pahalı ve taahhüt var 18 ay
Türktelekomdan alırsa. 1gb sağlıyorlar lakin çok tuzlu
Evet netspeed 200 veriyor
Ss koydum
Hayır altyapı sorguda 1gb destek var lakin türktelekom hariç diğer sağlıyıcılar 100mb veriyor
Comney nasıldır
Birde netspeed kullanan arkadaşlar aylık ödeme seçeneği yok mu 6 ay ve 12 aylık gözüküyor ama 6 aylık paketin içinde aylık ödeme diyor yani bu aylık ödeme fiyatı mı olmuş oluyor
Gibirnet yapın ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim.Fiber hat yarın eve gelicek ve servise sunulacak fakat fiyatlar çok dengesiz fiber için gıbırnet sanırım en uygunu sizce kullanılır mı gıbırnet yoksa ucuza başka öneriniz var mı
100/20 alt yapı desteği var
katılıyorum 100/20 alacaksan vdsl ile fiber arasında pek fark yok.fiyat hariç.aslında online oyunlar vs için 25 hız bile yyeterli.çok fazla indirme alışkanlığın yoksa 200-500-1000 mpbs hız almanın bir anlamı yok.çünkü hissetmeyeceksin bu hızları.geçen sene hızım 25 ti.online oyunlarda fazlasıyla yetiyordu.arasında bir yarım dönerlik fark var diye 100 mpbs vdsl ye geçtim bu sene.yoksa 25 te iyiydi benim için.100/20 alacaksan vdsl den pek farkı olmaz genelde altyapıya bağlı tabi o da.
Banada türktelekom geldi ama fiyatlar çok fazla. 1000mb indiröe alıyom yükleme niye 20mb yani misal saçma. Hali hazırda iyi kötü alabiliyosan o civarda geçme derim
Fiber alt yapısı mı internet hızlarını söyleyebilir misin kullanıyorsan ve stabil miGibirnet yapın ben kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim.
Söz Konusu Fiberse Türknet BenceFiber hat yarın eve gelicek ve servise sunulacak fakat fiyatlar çok dengesiz fiber için gıbırnet sanırım en uygunu sizce kullanılır mı gıbırnet yoksa ucuza başka öneriniz var mı
100/20 alt yapı desteği var
Fiber modem ne olacak türktelekom ücretsiz veriyor mu yoksa ek almamkz gerekecek mi comnet içincomnet tercih edebilirsiniz 100lük paketi 280 lira 12 ay peşin alırsanız 200tl