Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
3050 ve 5600xi 13kya bul ben de alayım. İkisini birden napacaksın 11400f yeterli gayetAbi allah rızası için 3050 ve 5600x li bir pc 13 k olsun
3050 ve 5600xi 13kya bul ben de alayım. İkisini birden napacaksın 11400f yeterli gayetAbi allah rızası için 3050 ve 5600x li bir pc 13 k olsun
Temiz net belirtmiş arkadaş. bide 13999₺ max. fiyatla gelse tadından yenmez.Rtx 3060 ti ryzen 5600x'lı sıvı soğutmalı orta üst seviye sistem gelmesini.
3060 veya ti ekran kartlı ve AMD işlemciliDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
genel isteklere göre bir ortalama belirleyip canvarı hızlıca salacağım![]()
Abi 3060 la 3060 ti la mükemmel sistemler çıkardın bence sırada 3050 var ne diyorsun , hemde D.A farkıyla 10k fiyataDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
3060 3060 ti 3070 20 k yı gecemese iyi olur abiDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsun
Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Dostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
genel isteklere göre bir ortalama belirleyip canvarı hızlıca salacağım
6600xt veya 3060 13k geçmeyecekDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Dostum 10 k da olsa 15 k da olsa zaten yoğunluk dan alamayacağımız için bir şey fark etmiyor. İTOPYA artık nasıl bir sistem kullanıyorsa 5 dk dolmadan bitiyor alıyorum desen bile ya sistem hatası10kyı geçmeyen bir F/P sistemi olsun yeter![]()
10 k altı sistem olursa çok iyi olur abiiDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?
Bunun yerine 10k ya 3050 veya 3060 gelse daha iyi olur @Abdullah Hacıgül abicim kişisel görüşümHocam 8 k bütçeye RX 6500 XT li bir PC bekliyoruz.
8K - 10K aralığında olsun ne olursa olsunDostlarım başlıkta olduğu gibi kısa ve öz bir şekilde yeni çıkartacağım fiyat performans canavarında hangi özellikleri arıyorsunuz?