Yeni fiyat performans? | Delux M800 Pro Wireless | Şuan ön satışta! 1500 TL

xm1r'da ki çift tıklama ve usb temassızlığını bir arada yaşıyorum mouse değiştireceğim gibi duruyor
bu şuan ki en fp mouselardan biri gibi görünüyor alayım mı sizce hocam @Greewe @MuratTheFounderOfGariban
haste 2 çıksa onu alcaktım o da bi çıkamadı dolarda uçtu şimdi çıksada o kadar para verilmez

aj199 dan iyisi gelene kadar en iyisi o sdsdfsdf

xm1r'da ki çift tıklama ve usb temassızlığını bir arada yaşıyorum mouse değiştireceğim gibi duruyor
bu şuan ki en fp mouselardan biri gibi görünüyor alayım mı sizce hocam @Greewe @MuratTheFounderOfGariban
haste 2 çıksa onu alcaktım o da bi çıkamadı dolarda uçtu şimdi çıksada o kadar para verilmez
Tester olursun :D

Kablosuz alacaklar lütfen düşünerek alsın özellikle aile evindekiler kablo olmadığı için direk yere düştüğünde tutan birsey olmuyor direk yere yapışıyor ve parçalara zarar veriyor siz evde yokken cocuklar alıp götürüp oynayabiliyor cok sebebi var cok şey yaşadım ilk kez kablosuz almıştım

Al gitsin güzel mouse baya.

Yeni mi koyuldu var mıydı bilmiyorum ama özellikleri harika geldi.1500 TL'ye göre harika özellikler sunuyor.
Bluetooth,Kablolu, 2.4g Bağlantı
3395 650 IPS 50G sensör
Huano Blue Shell Pink Dot Switch 80m Lifespan(AJ199 ile aynı switch)
Gorilla Glass Cam Skatezler
500 mAh Batarya Tek Şarjda 80 Saat 0-100 2 Saat
68gr
Type-C Paracord Kablo(evet Paracord)
Yanında yedek olarak PTFE skatez
Matte UV Coating
Huano BM 8.0 Encoder

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ön satışla normal satış arasında bir fark var mı? Bu fiyata özelikleri çok iyi

Geri