ahlatliinsan
80+ Bronze
Hortlatmayın konuyu. Aralık'ın konusu bu?
Aynen link atsana 2060ti lazımdı bana alayım bi 10 tane.İ5 11.nesil rtx 2060 süper veya rtx 2060 ti li
aynısını niye yapsın aynısını yapacağına stoğu yükseltmeye çalışırdı 3 tane farklı fiyatlarda sistem gelecek 1. gelen orta düzeyde fiyattaydıEvet yeni sistemin neyi var ki? Gayet mukemmel is gorebilecek bir sistem aynisi gelse stok sikintisi olmasa fena mi olur kardesim
abi ryzen 5 5600x ve rtx 3060 bulamıyorum artık bulsam da mesela 1 tb m2 ssd istiyorum ve yok bulunmuyor 3. sistem toplamasını böyle bir sistem toplasan efsane olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
512 al onu sat sonra git 1tb al kimse 1tb ssd koycam diye butceyi 800 tl arttirmazabi ryzen 5 5600x ve rtx 3060 bulamıyorum artık bulsam da mesela 1 tb m2 ssd istiyorum ve yok bulunmuyor 3. sistem toplamasını böyle bir sistem toplasan efsane olur
1660 süper AMD ryzen 5 3600Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
kanka sana illaki al demiyorum ki düşürebilirsin512 al onu sat sonra git 1tb al kimse 1tb ssd koycam diye butceyi 800 TL arttirmaz
Kardesim sen hangi sistemi istiyorsan onu yaz. Ben istedigim sistemi yazdim. İsterse eski sistemlerine benzesin veya benzemesin. Ayrica sistemin ana hatlari ryzen 5 3600 ve rtx 2060 olmasi da yeterli bir durum. Corsairin bir tane kasasi yok sonucta. Toxiclik yapmanin luzumu yok.aynısını niye yapsın aynısını yapacağına stoğu yükseltmeye çalışırdı 3 tane farklı fiyatlarda sistem gelecek 1. gelen orta düzeyde fiyattaydı
Rtx 2060Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
kusura bakmayın. iyi forumlarKardesim sen hangi sistemi istiyorsan onu yaz. Ben istedigim sistemi yazdim. İsterse eski sistemlerine benzesin veya benzemesin. Ayrica sistemin ana hatlari ryzen 5 3600 ve rtx 2060 olmasi da yeterli bir durum. Corsairin bir tane kasasi yok sonucta. Toxiclik yapmanin luzumu yok.