LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
bir de b450m s2h lı ve bir m2 ssd li olsa güzel olurabi aynı sistemin 1660 ti lı olanını yap lütfen
bir de b450m s2h lı ve bir m2 ssd li olsa güzel olurabi aynı sistemin 1660 ti lı olanını yap lütfen
Bencede artık bu sistemler gelsin piyasada bu sistemler erimiş durumda.Ayrıca en güzel F/P sistemlerde bunlar olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle
Ryzen 5 3500x veya 3600
Anakart B450
Ekran kartı RTX 2060
2x8 16 gb ram
Olmazsa olmaz M2 Ssd 500 gb
Mesh panel bir kasada oldumu tadından yenmez.Markayı sana bırakıyorum sen işini bilirsin![]()
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
GTX 1660s yanında i5 10400f yada ryzen 5 3500x olursa güzel olur bide monitör u eklemeden yani 144hz li bı monitörle da-md2 gibi sekillendirilmeliArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi çok anlamıyorum ama ben ilk defa masaüstü pc alıcam oyüzden monitör olsun ve 5k 6k civarlarında olursa benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürlerArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
rüyanda gördün galiba 3090lı sistem asagari ücretliAsgari ücrete rtx3090lı sistem yaparsan youtube da bütün videolarını beğenirim.