I AM SHERLOCKED
80+
Şahsi fikrim benzer MD2 fiyat bandında yani monitörsüz olarak toplanması ve fiyat bandı 3000-4500 arası olmalı. Çünkü MD2 de monitörsüz zaten sistem 3300 geliyordu. Bunu düşündüğümüzde bu sistem stoğunun hızla bitmesi benzer özelliklerde sistemin ihtiyacının fazla olduğunu gösteriyor. Yine AMD işlemcili (çünkü anakart soketleri ileriye dönük), GTX 1650, 1650S,1660,1660S - RX 5500XT, 5600XT ekran kartlarından sisteme uygun olan seçilerek mümkün olduğunca 4000 bin altı (MD2 skalasını yakalamak için) bir sistem oluşturulmalı diyorum. Çünkü MD2'nin çok hızlı bitmesinin bir yanı fiyat avantajının yanı sıra düşük bütçeli ailelerin aradığı fırsattı. Donanım Arşivi ailesine yetersiz kaldığından bence benzer skalada alamayan, yetişemeyen kişilere bir fırsat verilmeli MD2'nin sadece kasa F/P değerine yakın bir sistem oluşturulmalı. Dilerim ki birazcık katkım olur sistemde. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Dilerim ki yaptığınız işi devam ettirirsiniz çünkü hakkını gerçekten veriyorsunuz.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle