ben ve kuzenim tam arasındayız ama olayların ne 3060 ti sisteme çıkıcak param var ne de elimdekini gelen sistemlerle değiştirme gereğim o yüzden neden uygun fiyatlı bi 3060lı veya amd 6000 serisinden kartı olan bi sistem gelmesin. yani arada olan bi kesim var anlatabildim umarım.parası olan her yerden alıyor zaten
1060 super?İ5 10 + 1060 SUPER
4.5K civarı 1650s li bir de Vatan'la olsun en önemlisiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
1660 S olacaktı tı tabi ki.1060 super?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4.5K civarı 1650s li bir de Vatan'la olsun en önemlisi
İ5 10? 1060 super?İ5 10 + 1060 SUPER
Abi fiyat 5000 i geçer mi geçerse de alırken bir şeyi iptal ederek 5000 in altına düşürebilir miyim kartın limiti 5000 çünküArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi bence bu sefer 2 fanlı bi ekran kartı kullanmalısın 1650 super bunun çok güzel bi örneğiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi bence bu sefer 2 fanlı bi ekran kartı kullanmalısın 1650 super bunun çok güzel bi örneğiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle