İlkine katılıyor, ikincisine katılmıyorum. 2600 alınmaz.abi bu seferki videoda da sistemi toplarken çek. izlemek daha keyifli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 2600 + rtx2060
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam her şey ha diyince oluyor mu ?sistem falan çıkmayacak uğraşmayın boşuna.
@Abdullah Hacıgül şöyle demişti;
''1 hafta içerisinde 50K like gelirse hızlı bir şekilde F/P yeni sistemi yapmaya başlicam ve hızlı bir şekilde bunu yayınlicam'' demişti.
26-27 gün oldu hala sistem yok ortada.
ekran kartı stokları yok genelde itopya işbirliği ile çıkarıyor sistemleri itopya ekran kartı stoklarını yenileyince gelecektir boşuna çamur atmayalım keyfinden olmuyorsistem falan çıkmayacak uğraşmayın boşuna.
@Abdullah Hacıgül şöyle demişti;
''1 hafta içerisinde 50K like gelirse hızlı bir şekilde F/P yeni sistemi yapmaya başlicam ve hızlı bir şekilde bunu yayınlicam'' demişti.
26-27 gün oldu hala sistem yok ortada.
evet her şey ha deyince olmuyor. tutamaycağın sözü vermiyeceksin işte. ya da çıkıp söyliceksin toplayamadım diyehocam her şey ha diyince oluyor mu ?
o zaman çıkıp açıklamay yapsın. bir story atmak çok mu zor?ekran kartı stokları yok genelde itopya işbirliği ile çıkarıyor sistemleri itopya ekran kartı stoklarını yenileyince gelecektir boşuna çamur atmayalım keyfinden olmuyor
açıklamayı yaptı ekran kartı stokları yok dedi sizin gözunuzden kaçmışevet her şey ha deyince olmuyor. tutamaycağın sözü vermiyeceksin işte. ya da çıkıp söyliceksin toplayamadım diye
o zaman çıkıp açıklamay yapsın. bir story atmak çok mu zor?
sıkıntı açıklama yapmamasında.
instagram story sinde ekran kartı stoklarının olmadığını belirttiaçıklamayı yaptı ekran kartı stokları yok dedi sizin gözunuzden kaçmış
instagram story sinde ekran kartı stoklarının olmadığını belirtti
Nerden çıktı geldiği.İşte geliyoorr
Özel harekat
bugün gelir diye bekliyorum.
zaten açıklama yapmak zorunda değil madem çok iyi bilipde bekleyenler var kendileri toplayabilir diye düşünüyorum yada sizin gibi sürekli laf atan insan oldukça canı istemiyordur belki sistem toplamak zorundada değil kendisi bizim için yapıyoronu bende biliyorum ama sistem ile ilgili bir şey demedi sonuçta.
herkes biliyor ekran kartlarının stoğunun olmadığını
Yapmayın şunu cidden, adam sanki babasının hayrına sistem yapıyor da böyle sitem ediyorsunuz. Adam kendisi de para kazanıyor bu işten yapabilse neden yapamasın birazcık anlayış gösterin. RX5500 XT ekran kartı stoğunu bile 2 günde bitirdiler, fırsatçılar 2 katına satmaya çalıştı, çıkartmaya çabalıyordur tabii ama sabır.evet her şey ha deyince olmuyor. tutamaycağın sözü vermiyeceksin işte. ya da çıkıp söyliceksin toplayamadım diye
o zaman çıkıp açıklamay yapsın. bir story atmak çok mu zor?
sıkıntı açıklama yapmamasında.