Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
i5 10400F - 2060 6K'ya böyle bir sistem falan.

abi bu seferki videoda da sistemi toplarken çek. izlemek daha keyifli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 2600 + rtx2060
İlkine katılıyor, ikincisine katılmıyorum. 2600 alınmaz.

sistem falan çıkmayacak uğraşmayın boşuna.

@Abdullah Hacıgül şöyle demişti;

''1 hafta içerisinde 50K like gelirse hızlı bir şekilde F/P yeni sistemi yapmaya başlicam ve hızlı bir şekilde bunu yayınlicam'' demişti.

26-27 gün oldu hala sistem yok ortada.

''1 hafta içerisinde 50K like gelirse hızlı bir şekilde F/P yeni sistemi yapmaya başlicam ve hızlı bir şekilde bunu yayınlicam'' demişti.

hocam her şey ha diyince oluyor mu ?

ekran kartı stokları yok genelde itopya işbirliği ile çıkarıyor sistemleri itopya ekran kartı stoklarını yenileyince gelecektir boşuna çamur atmayalım keyfinden olmuyor

hocam her şey ha diyince oluyor mu ?
evet her şey ha deyince olmuyor. tutamaycağın sözü vermiyeceksin işte. ya da çıkıp söyliceksin toplayamadım diye
ekran kartı stokları yok genelde itopya işbirliği ile çıkarıyor sistemleri itopya ekran kartı stoklarını yenileyince gelecektir boşuna çamur atmayalım keyfinden olmuyor
o zaman çıkıp açıklamay yapsın. bir story atmak çok mu zor?

sıkıntı açıklama yapmamasında.

evet her şey ha deyince olmuyor. tutamaycağın sözü vermiyeceksin işte. ya da çıkıp söyliceksin toplayamadım diye

açıklamayı yaptı ekran kartı stokları yok dedi sizin gözunuzden kaçmış

açıklamayı yaptı ekran kartı stokları yok dedi sizin gözunuzden kaçmış
instagram story sinde ekran kartı stoklarının olmadığını belirtti

onu bende biliyorum ama sistem ile ilgili bir şey demedi sonuçta.

herkes biliyor ekran kartlarının stoğunun olmadığını
zaten açıklama yapmak zorunda değil madem çok iyi bilipde bekleyenler var kendileri toplayabilir diye düşünüyorum yada sizin gibi sürekli laf atan insan oldukça canı istemiyordur belki sistem toplamak zorundada değil kendisi bizim için yapıyor

Yapmayın şunu cidden, adam sanki babasının hayrına sistem yapıyor da böyle sitem ediyorsunuz. Adam kendisi de para kazanıyor bu işten yapabilse neden yapamasın birazcık anlayış gösterin. RX5500 XT ekran kartı stoğunu bile 2 günde bitirdiler, fırsatçılar 2 katına satmaya çalıştı, çıkartmaya çabalıyordur tabii ama sabır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,759
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri