- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Sistem neden gelmedi?
Bir aksilik mi var?
Bir aksilik mi var?
ekran kartı stokları yüzünden heralde.Sistem neden gelmedi?
Bir aksilik mi var?
abi 7500 8000 tl pc toplama lazım 2 hafta içinde ayarlamam lazım lütfen ryzen işlemci nvidia ekran kartı olsun gtx 1660 gaming x düşünüyorum ama diğerlerinde karasızım sen nedersin UMARIM BU KONUDA VİDEO GELİR . TEŞEKKÜRLERArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Sebep: Ekran kartı stokları yok.sistem falan çıkmayacak uğraşmayın boşuna.
@Abdullah Hacıgül şöyle demişti;
''1 hafta içerisinde 50K like gelirse hızlı bir şekilde F/P yeni sistemi yapmaya başlicam ve hızlı bir şekilde bunu yayınlicam'' demişti.
26-27 gün oldu hala sistem yok ortada.
O bütçeye o ekran kartını koyarsa linç yer sokağa çıkamaz.abi 7500 8000 TL pc toplama lazım 2 hafta içinde ayarlamam lazım lütfen ryzen işlemci nvidia ekran kartı olsun gtx 1660 gaming x düşünüyorum ama diğerlerinde karasızım sen nedersin UMARIM BU KONUDA VİDEO GELİR . TEŞEKKÜRLER
montitörlü olsun @Abdullah HacıgülAbi MD2 yi kaçırdım yine onun gibi 5000tl bandında bir sistem yaparsan güzel olur.
6000 TL ile i510400F ve 2060'lı bir sistem kursan biz de çıldırsak olmaz mı ?Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
HEEEELAAAALLLLLĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ6000 TL ile i510400F ve 2060'lı bir sistem kursan biz de çıldırsak olmaz mı ?