Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Stok yok6000 TL ile i510400F ve 2060'lı bir sistem kursan biz de çıldırsak olmaz mı ?
Stok yok6000 TL ile i510400F ve 2060'lı bir sistem kursan biz de çıldırsak olmaz mı ?
ekran kartı stoğu mu yok ?Stok yok
Yap be bi güzellik Abdullah Abi.15 tatile girdik pc yok boş boş duruyomArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Evetekran kartı stoğu mu yok ?
+1Yapmayın şunu cidden, adam sanki babasının hayrına sistem yapıyor da böyle sitem ediyorsunuz. Adam kendisi de para kazanıyor bu işten yapabilse neden yapamasın birazcık anlayış gösterin. RX5500 XT ekran kartı stoğunu bile 2 günde bitirdiler, fırsatçılar 2 katına satmaya çalıştı, çıkartmaya çabalıyordur tabii ama sabır.
Rtx içeren bir fp gelmeli bence 3060 ti çıkarsa 3050 veya 2060 bir kasa iyi olur abArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ona engel olamazsın serbest piyasa varAbdullah adam dur artık.. 2. Elde sistem satamıyoruz.
İroni amaçlı yazdım, cidden DA sistem çıkarınca satış yapamıyorum, tabii İ5 2500+RX 460 sistemi 4000 TL satanlar hiç kazanmasa da olur.
Tabii ki böyle düşünmek çok yanlış, DA Sistemlerinden bir çok kişi yararlanıyor, bu tabii ki çok iyi bir şey. Tek ricam bu sistemleri 5K alıp, 7K satanların önüne geçilmesi yönünde.
O zaman 5500 TL ile ryzen 5 3600 ve 1660 superli bi makina nasıl olur ?
öncelikle iyi günler abi seni çok zorlar ama r5 5600x rtx 3060 Tİ bence hoşturArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi 2. El fx işlemcili bi sistem lütfenArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle