The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
R3 3300X
Inno3d 1660Ti
Inno3d 1660Ti
3300X'i nereden bulabilir ki?R3 3300X
Inno3d 1660Ti
abi 8500 tl gelse benim için mükemmel olur lütfen bu fiyatlarda bi sistem gelsinArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Banada öyle geliyorGaliba yattı sistem işi
Amerikada ortalık karıştı ic savas muhabbeti dönüyor. Dolar 7.30 a dustu ve trend assagiya doğru. Acele eden arkadaşlara soyluyorumArkadaşlar @Abdullah Hacıgül tarih aciklamamasi inanin herkes için daha iyi. Md-2 de yaşanan aşırı yüklenme ve stokçulardan dolayi sistem alamayanlar için düşünülmüş olabilir. Ayrica kimsenin ilahi güçleri yok bir anda olmuyor hicbirsey. Paranizi hazir edin bekleyin . Zaten piyasa uçmuş acele edecek bir durum yok.
GTX 1650 Super (çift fanlı)+Ryzen 3 3100+ 16 GB ram+ 480 GB SSD yada 256Gb M2 ssdArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
3600 İşlemcili olsun abi.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle