3600x RTX2060Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
bu 2070 mi
Abim şöyle 2.elden sistem toplarsan seviniriz gerçekten bu devirde pc ye o kadar ihtiyacı olanlar varki hemde onlar için bir rehber olur.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
O 2070 değil ama bu konunun sistemi çıktı zaten, onu söylemeye çalışıyorum.bu 2070 mi
r5+ gtx 1660superli bir sistem olursa hem herkesin bütçesine daha uygun olur hem de çoğu oyunu daha rahat oynarız. üstüne üstlük upgrade imkanı olan uzun vadeli bir sistem olur düşüncesindeyimArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
3060 ekran kartlı 10600k ,10700k yada 5600x islecili bir sistem toplarsan efsane olur abdullahArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
+13600X + RTX 2060
+13060 ekran kartlı 10600k ,10700k yada 5600x islecili bir sistem toplarsan efsane olur abdullah