Neler Yeni

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Abi imkanı olmayan ailelerinde alabilmesi için (örnek ben) sistemin özelliklerinden bir tık kısıp bütçeyide kısmak daha iyi olur bence.Mesela F/P ve ucuz bir sistem çıkarabilirsiniz veya 2.el + sıfır bir sistem.İşte siz parça bulduğunuzda nelere bakıp ikinci el alabilirsiniz veya işte şu varsa parçada almayın vs.Kısacası ucuz bir sistem olursa çok çok güzel olur.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bu sistem çıkalı çok oldu, stokları bile bitti hatta o.O2
Belki yeni müşterilere lazım ve tekrar neden olmasın? Ancak ekran kartı C sınıfı demiş sanırım daha düşük bütçeli yani 2070 olmayacak galiba.
Olursa GTX 1600 serisinden olur tahminimce.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sistem çıktı ve stokları bitti, yeni sistem çıkaracak olsa yeni konu açar.

Ne demek istediğini anlamıyorum.
OOOO ben çok yanlış bakmışım olaya, yeni sistem çıkaracak sanıyorum. Bu çok eski bir konuymuş. Pardon diyip çekileyim ben.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öncekinin stoğu bitmiş ve o sistemi isteyenler talep edenler varsa satıcılarla anlaşabilirse yine benzer bir sistem neden çıkmasın?
Sistemi ha diyince çıkaramıyor farkettiysen, gerekli görüşmeler ayarlanıyor, stok belirleniyor, indirimler yapılıyor.
Konunun ilk açılma tarihine ve sistemin çıkış gününe bakar mısın kaç gün var?
Sırada şuanlık foruma özel bir sistem var o yüzden bu konuya mesaj yazması doğru olmaz, yeni konu açacağına veya kendi kafasından kuracağına eminim sistemi.

C sınıfı demiş
C sınıfını nerde söylemiş gösterir misin?
B işlemci + C ekran kartlı sistem
''Burada bu işlemci ve şu ekran kartını kullan'' 'dan bahsetmiş.

OOOO ben çok yanlış bakmışım olaya, yeni sistem çıkaracak sanıyorum. Bu çok eski bir konuymuş. Pardon diyip çekileyim ben.
Sorun değil iyi forumlar.

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen5 5600x ile rx6700xt li bir model görmek isterim belki videoyu çekeceğin zamana kadar ekran kartıda çıkmış gelmiş olur ve umarım bu sefer alabilirim

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

Teneke34

80+
Dahası