Neler Yeni

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

0zgur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Özgür Sargın
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
10600k ve rtx 2060

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,365
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bence bu sefer düşük bütçeli arkadaşlar için gelsin mâlum 9k parayı 1660 superlere veriyolar içim aciyo onlara güzel bir indirim ile 1660 super gibi rtx 2060 gibi indirimli bomba gibi bir sistem yaparsan çok iyi olur 😊

OzanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ozan DÜZEN

Alıntıyı görüntüle
Abdullah Bey öncelikle kolay gelsin,
Sizin sosyal medya hesaplarınızın takipçisiyim. İlk defa size yazıyorum. Çalışmalarınızı ve yaptığınız işleri cok başarılı buluyorum. İşinizi severek yaptığınız çok belli başarılarınızın devamını diliyorum.

Farklı bir talebim olucak. Biraz daha ileri yaşlardaki insanlara hitap edebilir bu talebim..

Yaşım 30 evliyim boş vakitlerimde genellikle LoL ve PUBG oynuyorum. Günlük PC kullanımı yapıyor ve ufak ufak borsa takibi yapiyorum.

Bu bağlamda bir sistem toplamayı planlıyorum. Yer müsaitliği olmadığından. Monitörü hareketli bir askı aparatı ile duvara monte etmem gerekiyor.

27" ebatında duvara monte edebileceğim bir monitör ihtiyacım var. (Duvara monte edeceğim ve arada bir şeyler izleyip ekran takibi yapacağım için 27" uygun olur diye düşündüm. Tavsiyelere açığım)

Anakartımda saglam bir wifi (5gz frekans evde mevcut) ve bluetooth desteği olması gerekiyor. Çevre bileşenlerim kablosuz olucak oyunlarda verimli olur mu bilmiyorum ama kablosuz klavye mouse kullanmayi planliyorum.

Oyunlar full grafik olsun 150 fps alayım gibi bir derdim yok.
Ancak hız takıntım var samsung evo 970 evo ssd ler ilgimi çekiyor ama bu ssd ye benzer bir performansta ssd de olabilir.

AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı kombinasyonu olabilir.

Kasanın görüntüsü çok önemli değil yerde durucak. ( Beyaz/Gri olursa eşimin de hoşuna gidebilir :D ) Power suply sorun çıkarmasın yeter OC ile işim de yok.

12 yıllık bir bilgisayarım var hatta daha fazla da olabilir. Babamların evinde halen aktif kullanılıyor. Gigabayt anakart ve thermaltake Power suply var içinde tık demedi bu zamana kadar. (Kalitenin gözünü seveyim).

Malum piyasa şartları sizin yönlendirmeniz ile satın alım yapmak istiyorum. Yönlendirmenizi bekliyorum. Belki youtube sisteminiz buna benzer bir sey olabilir.

BÜTÇE : 7.000 TL - 10.000 TL

Çok bir aciliyetim yok tavsiyeniz ile hareket edicem. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.

Not: monitörü kullanacağım yerin fotoğrafını ekledim.

@Abdullah Hacıgül

İyi çalışmalar.

Ekler

• 20210302_212703.jpg
    20210302_212703.jpg
    712.9 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

Semih1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih tüfekci

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 5600x ve rtx 3060ti li sistem istiyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
emre

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 5600x Rx5600xt (yeni çıkıcak olan f/p modeliyle) olsun. Ama en önemlisi stok bol olsun sistem topluyor herkes sen farkını burda koy artık seviliyorsun. İndirim kodunu bekliyorum :D

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Evet haklısın ama f/p
Fiyat performans demek ucuz demek değildir. Fiyatına karşı performansı iyi ise Fİyat performanstır. 10600K ile 2060 da o işlemcinin hak ettiği performansı alamazsın.

İceWolf

80+ Silver
STOK SORUNU OLMAYAN GÜNCEL F/P PC...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,986
Üyeler
164,080