Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "
B işlemci +
C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın
uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Abdullah Bey öncelikle kolay gelsin,
Sizin sosyal medya hesaplarınızın takipçisiyim. İlk defa size yazıyorum. Çalışmalarınızı ve yaptığınız işleri cok başarılı buluyorum. İşinizi severek yaptığınız çok belli başarılarınızın devamını diliyorum.
Farklı bir talebim olucak. Biraz daha ileri yaşlardaki insanlara hitap edebilir bu talebim..
Yaşım 30 evliyim boş vakitlerimde genellikle LoL ve PUBG oynuyorum. Günlük PC kullanımı yapıyor ve ufak ufak borsa takibi yapiyorum.
Bu bağlamda bir sistem toplamayı planlıyorum. Yer müsaitliği olmadığından. Monitörü hareketli bir askı aparatı ile duvara monte etmem gerekiyor.
27" ebatında duvara monte edebileceğim bir monitör ihtiyacım var. (Duvara monte edeceğim ve arada bir şeyler izleyip ekran takibi yapacağım için 27" uygun olur diye düşündüm. Tavsiyelere açığım)
Anakartımda saglam bir wifi (5gz frekans evde mevcut) ve bluetooth desteği olması gerekiyor. Çevre bileşenlerim kablosuz olucak oyunlarda verimli olur mu bilmiyorum ama kablosuz klavye mouse kullanmayi planliyorum.
Oyunlar full grafik olsun 150 fps alayım gibi bir derdim yok.
Ancak hız takıntım var samsung evo 970 evo ssd ler ilgimi çekiyor ama bu ssd ye benzer bir performansta ssd de olabilir.
AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı kombinasyonu olabilir.
Kasanın görüntüsü çok önemli değil yerde durucak. ( Beyaz/Gri olursa eşimin de hoşuna gidebilir
) Power suply sorun çıkarmasın yeter OC ile işim de yok.
12 yıllık bir bilgisayarım var hatta daha fazla da olabilir. Babamların evinde halen aktif kullanılıyor. Gigabayt anakart ve thermaltake Power suply var içinde tık demedi bu zamana kadar. (Kalitenin gözünü seveyim).
Malum piyasa şartları sizin yönlendirmeniz ile satın alım yapmak istiyorum. Yönlendirmenizi bekliyorum. Belki youtube sisteminiz buna benzer bir sey olabilir.
BÜTÇE : 7.000 TL - 10.000 TL
Çok bir aciliyetim yok tavsiyeniz ile hareket edicem. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
Not: monitörü kullanacağım yerin fotoğrafını ekledim.
@Abdullah Hacıgül
İyi çalışmalar.