Güzel bir 6700xt - 6800 ekran kartlı r5 5600 - r5 5600x veya i5 12500Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
RTX 3060 Tİ RYZEN 5 5600X böyle bir sistem olursa çok iyi olur benceDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Çok haklısın bende orta - yüksek segment bilgisayar bekliyorum şuankisi stemler gereksiz pahalıR5 5600-5600x ile 6700 XT 3070-3070 ti li bir sistem bekliyoruz . Son zamanlarda yapılan bütün sistemler düşük orta segment . Orta yüksek tarzı bir şeyler görmek istiyoruz . Ayrıca genel olarak herkes düşük orta segment çıkartıyor . Biraz daha yüksek beklentisi olanlar içinde bir planlar yapsak çok sevinirim Abdullah Bey
Abi bütçe 15.000 TL 3060lı bi sistem ayarlarsan iyi olurDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
gtx 1650 tarzı sistem lazım DA gt2 ye yetişemedimDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayın
Abi rx6600 lü orta fiyat bir sistemDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
6600xt r5 5500 5600Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
10k olursa iyi olur bide stok biraz daha fazla bulunmalı intel olursa tadından yenmezDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız