6600 xt veya 6600 bide ryzen işlemci olursa tadindan yenmez abiDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Lütfen qıck319 olan bi sistem gelsin yalvarırmDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
abi pc orta ile üst sekment olsun benceDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
kesinlikle harika olurryzen 5 5600x rtx3060ti
3060 lı yada 3060 ti gelsin abiDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi son sistem ayarında ve bütçesinde bı sistem çıkarırsanız süper olur alamadıkDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
14 bin ila 18 bin arası olsun lütfen.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
5600x 3060lı ya da intel işlemcili 3060lı max 16 17 bine canavar bir pc abi yalvaririmDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Rtx 3060 ve Ryzen 5600 içeren bir sistem güzel olabilir.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız