Neler Yeni

Yeni FS22 Sinematik Video Yayınlandı...

Basrii

80+ Bronze
Yeni videoda birçok çevre ile alakalı şeyler gösterildi ve üzüm bağları da meyve sebze bünyesine eklendi. Benim düşüncem bu üründen şarap yapılıp satılması amaçlanmaktadır. Bir diğer gözüme çarpan karakterin traktörün hava filtresine kompresör yardımı ile hava tutmasıdır bu dikkatimi çekti. Bir diğer özellik olarak 2 karakterin sürekli yan yana çalıştığını gösterdi. Acaba bu 2 karakter gelişmiş yapay zeka olarak yan yana mi çalışacak yada bir aile işletmesi gibi bir olay mı olacak bunu yakında görücez. Oyunun çıkış tarihi 22 kasım olarak belirlendi. Zaten bir önceki FS19 oyunuda 20 kasım 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyun hakkında duygu ve düşünceleriniz nelerdir???

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Zemini halletsinler önce. Dümdüz kağıt gibi.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Yeni videoda birçok çevre ile alakalı şeyler gösterildi ve üzüm bağları da meyve sebze bünyesine eklendi. Benim düşüncem bu üründen şarap yapılıp satılması amaçlanmaktadır. Bir diğer gözüme çarpan karakterin traktörün hava filtresine kompresör yardımı ile hava tutmasıdır bu dikkatimi çekti. Bir diğer özellik olarak 2 karakterin sürekli yan yana çalıştığını gösterdi. Acaba bu 2 karakter gelişmiş yapay zeka olarak yan yana mi çalışacak yada bir aile işletmesi gibi bir olay mı olacak bunu yakında görücez. Oyunun çıkış tarihi 22 kasım olarak belirlendi. Zaten bir önceki FS19 oyunuda 20 kasım 2018 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyun hakkında duygu ve düşünceleriniz nelerdir???
Link var mı?

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Youtubeye fs22 sinematik trailer yazabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu seride kaplamalar çok güzel gözüküyor. Ama gerçekçi bir toprak fiziği bu seride de gelemeyecek
Hedef 2023 :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
sanırsın amazondaki Clarkson's Farm'ı izledim :D çıksın da uygun olursa alabilirim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 sene içerisinde indirim geleceğini sanmam. FS19 oyunu ilk çıktığında 123 TL ye aldım. 1 sene içerisinde de bi indirim yada ucuzlama görmedim.
yanlış hatırlamıyorsam epic ücretsiz vermişti onu 2020de. daha önce hiç oynamadım bu tür oyunlar ama şu Clarkson's farmdan sonra baya hypelandım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,633
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom