Neler Yeni

Yeni gelecek DA sistemleri çok iyi indirimle mi gelir?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim bir bütçe sınırım yok ama ihtiyaç olarak giriş seviyesi işlem gücü iyi grafik gücü orta bir sisteme ihtiyacım var. Çok para harcamak da istemiyorum bu kötü piyasada. Sizce gelecek sistemlerden uygun fiyatlı ve abartı sistem özelliği olmayan bir tane olur mu?

TamerKs

80+ Silver
Benim bir bütçe sınırım yok ama ihtiyaç olarak giriş seviyesi işlem gücü iyi grafik gücü orta bir sisteme ihtiyacım var. Çok para harcamak da istemiyorum bu kötü piyasada. Sizce gelecek sistemlerden uygun fiyatlı ve abartı sistem özelliği olmayan bir tane olur mu?
Ya yeter açmayın artık şu konuları. Konu daha önce açılmış mı bi öneri çıkıyor onları okumayı deneyin lütfen. BİLEMEYİZ hep birlikte göreceğiz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya yeter açmayın artık şu konuları. Konu daha önce açılmış mı bi öneri çıkıyor onları okumayı deneyin lütfen. BİLEMEYİZ hep birlikte göreceğiz.
20 gündür foruma girmiyorum önceden aynı konuyu açan biri varsa bilmiyorum kusura bakmayın. Kesin bir bilgi olmadığını biliyorum sadece üyelerin fikrini merak ediyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Biz fiyat avantajsız sistem çıkartmayız.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben şimdiye kadar @Abdullah Hacıgül abinin kazık fiyatlı sistem topladığını görmedim. Topladığı sistemlerin fiyatı piyasaya oranla ucuzdu hep.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi tam aynısını yazıyordum ya😍
İnşallah @Abdullah Hacıgül bu ekran kartı kıtlığında sistemlerden birini F/P/K bir APU (R5 3400G, R5 4650G) yapar.

Ya da iyi bir fiyata güzel bir orta seviye GTX 1660S bir sistem olursa o da iyi olur benim için.

Tek sorun sistemler aynı anda çıkmadığı için ilk 1660S çıksa ben de riske atmayıp alsam sonraki sistem asıl istediğim APU sistem olsa üzülürüm 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz fiyat avantajsız sistem çıkartmayız.
Bu hafta sistem alacaktım ama duyuruyu görünce planı 1-2 hafta erteledim DA sistemleri bekleyeceğim 😍

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
İnşallah @Abdullah Hacıgül bu ekran kartı kıtlığında sistemlerden birini F/P/K bir APU (R5 3400G, R5 4650G) yapar.

Ya da iyi bir fiyata güzel bir orta seviye GTX 1660S bir sistem olursa o da iyi olur benim için.

Tek sorun sistemler aynı anda çıkmadığı için ilk 1660S çıksa ben de riske atmayıp alsam sonraki sistem asıl istediğim APU sistem olsa üzülürüm 😀
Keşke herkes böyle sebeplerden dolayı üzülse. İnsanların çok daha kötü dertleri oluyor hocam takmayın kafanıza sistem mevzularını.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Keşke herkes böyle sebeplerden dolayı üzülse. İnsanların çok daha kötü dertleri oluyor hocam takmayın kafanıza sistem mevzularını.
O da doğru tabi ama 2 sene önce sistem aldığımda tam aldım o hafta DA bir sistem çıkardı neredeyse aynısı 1000TL daha ucuz 😅

Çok üzülecek bir şey değil ama yine de 1K az para değil ya yine olmaz inş 😀

Top Bottom