Neler Yeni

Yeni Girilen İşten Memnun Olmamak

MrDelas

80+
Reaksiyon skoru
0
Pazartesi günü bir fabrikada işe başladım.Fakat işten memnun değilim.Bant usulü çalışıyoruz ve yetişemiyorum.İşten çıkmayı düşünüyorum fakat yeni başladığım için işten çıkarsam yeni iş ararken zorlanacağımı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Pazartesi günü bir fabrikada işe başladım.Fakat işten memnun değilim.Bant usulü çalışıyoruz ve yetişemiyorum.İşten çıkmayı düşünüyorum fakat yeni başladığım için işten çıkarsam yeni iş ararken zorlanacağımı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Bant sisteminde çalışmak zordur zaten ama daha bir hafta bile olmamış. Bununla beraber ortam zaten kötü. Kendine uygun iş bulmak kolay değil. En azından biraz daha devam et.

En azından bir tam maaş al be usta arada iş bakın şimdiden çıkınca hemen girebileceğin

Ne fabrikası olduğunu bilmiyorum ama klasik işçilikten uzak durmaya çalış. Ortacı ol, depo görevlisi ol falan. Ama makine başından ya da banttan uzak dur.

Ne fabrikası olduğunu bilmiyorum ama klasik işçilikten uzak durmaya çalış. Ortacı ol, depo görevlisi ol falan. Ama makine başından ya da banttan uzak dur.

Eleman yoksa oradan oraya sürüyorlar yine. Sabit bir yer olması biraz zor. Hele ki çok fazla eleman değiştiren ve hep eleman açığı olan yerlerde bu olay üretim planına dahil.

Eleman yoksa oradan oraya sürüyorlar yine. Sabit bir yer olması biraz zor. Hele ki çok fazla eleman değiştiren ve hep eleman açığı olan yerlerde bu olay üretim planına dahil.

Depoya kapağı atarsa oradan alamazlar. Depoların kuralları farklı olur, işleyişi farklı olur, elemanları normal elemanlardan farklı olur. 7 sene hem plastik hem de takım elbise yapan fabrikalarda depo sorumluluğu yaptım, hiç bir elemanımı üretime vermedim, aksine acil durumlarda üretimden eleman çektim.

maası alana kadar kal o zaman dılımındede ılanlara felan bak hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,652
Üyeler
173,534
Son üye
Atesrozy
Geri