Neler Yeni

Yeni GSM ŞİRKETİ NETGSM

Komando41.

80+ Silver
Türkiye'deki çoğu GSM operatörü çok aşırı derecede zam yaptı 300 TL den düşük doğru düzgün paket bulmak zorlaştı bende yeni hat bakarken net GSM rastladım biraz araştırdım
Screenshot_2024-10-05-23-26-25-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Bankalardan ödeme yaparken SMS gelmeme gibi sorunları varmış
Turkcell altyapısını kullanıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum 30 gün sonra sözleşmem bitince geçmeyi düşünüyorum aramızda kullanan varsa deneyimlerini yazabilir

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Ömer Kurşun
Türkiye'deki çoğu GSM operatörü çok aşırı derecede zam yaptı 300 TL den düşük doğru düzgün paket bulmak zorlaştı bende yeni hat bakarken net GSM rastladım biraz araştırdım
Alıntıyı görüntüle
Turkcell altyapısını kullanıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum 30 gün sonra sözleşmem bitince geçmeyi düşünüyorum aramızda kullanan varsa deneyimlerini yazabilir
Destekleyen bankalar yazıyor sitesinden bakabilirsin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
pek kullanan yoktur bence cekmeye bılır dıye tahmın edıyorum

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Alıntıyı görüntüle
türk telekom altyapısı kullanıyor diye biliyordum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sıkeyet varda musterı hızmetlerının kotu oldugu muhattap bulamadıkları ve ıntarnet hızlarının dustugunu yazanlar var

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
Biz bu siteyi toplu sms ve sabit telefonda kullaniyoruz hizmetileri iyi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
Ben kullanmıyorum ama bir arkadaşım kullanıyor onun için araştırmıştım. Genel insanlar bankalardan sms gelmemesinden şikayet ediyor.
Şöyle bir tablo bulmuştum. Sıkıntı yaratan ve yaratmayan yerleri görebilirsin.

Arkadaşım kullanırken telefonu çekmesini rağmen biz onu aradığımızda çağrı gitmiyor fakat o bizi arayabiliyor. Şu anlık biraz sıkıntılı gibi ama bunları düzeltirse en f/p operatör olur.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şikayet var pek ciddiye almıyorum ben açıkçası her marka için var bıktım bu fahiş fiyatlardan
arastırdım dıyosan ıyıyse deneyebılırsın ama ben bılındık fırmalardan almayı tercıh ederım suan 290 TL'ye 20+20 40 seklınde turkcell paketım var tabı ben gecen sene kontorluden gecmıstım faturalıya ordan ındırımlı bır sekılde almıstım yıl sonu bıtıyor

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Sinan
Bugüne kadar Bimcell Vestelcell gibi markaları denedim hiç birinde sıkıntı yaşamadım muhtemelen bunda da çekme sorunu yaşamam ama şu sms gelmeme olayı sıkıntı.

Top Bottom