Arkadaşlar benim amazon prime üzerinden söylediğim bir ürün var normalde 30 euro altı ama vergsini de ödediğimde 30 euro üstüne denk düşüyo 19 ağuıstos gibi teslimat gözüküyor ama kanun gelmden 21 ağustosa a kadar gümrükte bekletirler mi ürünü
Çok güzel söylemissiniz hocam hiç bir şey belirli olmuyorNormalde ürünün fiyatı 30 euro altındaysa sıkıntı olmaz . Yasalara göre tabi .
Ama ülkemiz söz konusu olunca bilemiyorum .
Cevabın için çok saol hocamNormalde ürünün fiyatı 30 euro altındaysa sıkıntı olmaz . Yasalara göre tabi .
Ama ülkemiz söz konusu olunca bilemiyorum .
ben ürüne 1300 ödedim yani 30 euro üstü ama vergi dahil sorun çıkmaz mı diyorsunuzNormalde ürünün fiyatı 30 euro altındaysa sıkıntı olmaz . Yasalara göre tabi .
Ama ülkemiz söz konusu olunca bilemiycevab
Hocam şöyle düşünün. Vergi ödemeyip alsanız 30 euro altı çıkacak. Ama amazon vergiyi peşin aldığı için gümrükte buna göre değerlendirmeli.burda vergiyi hesaplayan gümrük yerine amazon olmuş oluyor . Eğer takılırsa faturanızı veya siparişi gösterip itiraz edersiniz .Cevabın için çok saol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben ürüne 1300 ödedim yani 30 euro üstü ama vergi dahil sorun çıkmaz mı diyorsunuz
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3PKXX3Y?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details ürün ben alırkenki fiyatı 1099duürünün linkini atarmısın tam fiyatına bakalım ona göre konuşalım
Sorun olmaz için rahat olsun ama bundan sonra alırken dikkat et kargo ücreti bile olsa ürün bedeline ekleyip hesaplıyor gümrük. Bu kadar dengesizliğin olduğu bi ülkede biz birde yatırımcı çekmeye çalışıyoruz. Ula sen e ticaret firmalarının baskısı ile gidip politika değiştiriyorsun kim sana güvenir. Herşeyi geçtim e ticaret firmalarına bakın kanun çıktıktan sonra herkesin mecbur kaldığını bildikleri için deli gibi zam yapıyorlar. Mesela 3000 liradan 3300 liraya çıkarmış adamlarCevabın için çok saol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben ürüne 1300 ödedim yani 30 euro üstü ama vergi dahil sorun çıkmaz mı diyorsunuz
Eyvallah hocamSorun olmaz için rahat olsun ama bundan sonra alırken dikkat et kargo ücreti bile olsa ürün bedeline ekleyip hesaplıyor gümrük. Bu kadar dengesizliğin olduğu bi ülkede biz birde yatırımcı çekmeye çalışıyoruz. Ula sen e ticaret firmalarının baskısı ile gidip politika değiştiriyorsun kim sana güvenir. Herşeyi geçtim e ticaret firmalarına bakın kanun çıktıktan sonra herkesin mecbur kaldığını bildikleri için deli gibi zam yapıyorlar. Mesela 3000 liradan 3300 liraya çıkarmış adamlar