satın aldım şimdi girdigim maile mı gıdıyor onun hesabına mı yuklenıyor acaba75 TL Hediye çeki aldığın hesaba tanımlanır. Yani kendi kendine hediye çeki atacaksın.
reis son bir şey sorcam sımdı x1 uyelıgıyle aldım hedıye cekını tekrar bu hesaba yuklesem hem 75 tl hemde 50 tl gelırmı 200tl uzerı alışveriş oldugu ıcın farklı bır hesabamı yukleyım yoksa75 TL Hediye çeki aldığın hesaba tanımlanır. Yani kendi kendine hediye çeki atacaksın.
yok hocam öyle olsa gelen mailde teslimat 5 dakika içerisinde demez tarih yazardı zaten parayı da çekmemiş.
Arkadaşlar mail hala gelmediyse müşteri hizmetlerine yazın anında yolluyorlar benim geldi şuan.Alıntıyı görüntüle
pes edeyim dedim edemiyorum da
Benimde öyle geldi hocam birkaç mesaj üstte yazmıştım bende.Arkadaşlar mail hala gelmediyse müşteri hizmetlerine yazın anında yolluyorlar benim geldi şuan.
1- Evet girdiğin maile gidecek. O maildeki kodu hediye kartlarımdan girerek aktif edeceksin.satın aldım şimdi girdigim maile mı gıdıyor onun hesabına mı yuklenıyor acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis son bir şey sorcam sımdı x1 uyelıgıyle aldım hedıye cekını tekrar bu hesaba yuklesem hem 75 TL hemde 50 TL gelırmı 200tl uzerı alışveriş oldugu ıcın farklı bır hesabamı yukleyım yoksa
Evet öyleymiş1- Evet girdiğin maile gidecek. O maildeki kodu hediye kartlarımdan girerek aktif edeceksin.
2- Başka prime olan hesabın varsa promosyona tekrar katıl. Kendi hesabına yine hediye çeki at 500 TL. Ama 75 TL ve 50 TL promosyona katılıp hediye çeki aldığın hesapta kalır. ( ANCAK PRİME OLMAK ZORUNDA HEDİYE ÇEKİ ALDIĞIN HESAP )
@Jaess @PixDraw Nasibinizde uğraşmak varmış.
reis diger hesaptada prime var ordada katılayım bakıyeyı oraya yuklesem orayada 75 tl gelırmı yanı bu sefer ıkı hesabada 75 mı gelıyor benmı yanlıs anladım cahıllıme ver heycan yaptım1- Evet girdiğin maile gidecek. O maildeki kodu hediye kartlarımdan girerek aktif edeceksin.
2- Başka prime olan hesabın varsa promosyona tekrar katıl. Kendi hesabına yine hediye çeki at 500 TL. Ama 75 TL ve 50 TL promosyona katılıp hediye çeki aldığın hesapta kalır. ( ANCAK PRİME OLMAK ZORUNDA HEDİYE ÇEKİ ALDIĞIN HESAP )
@Jaess @PixDraw Nasibinizde uğraşmak varmış.
yoksa bakıye yuklenen hesaba mı 75 tl gelıyor sadecereis diger hesaptada prime var ordada katılayım bakıyeyı oraya yuklesem orayada 75 TL gelırmı yanı bu sefer ıkı hesabada 75 mı gelıyor benmı yanlıs anladım cahıllıme ver heycan yaptım
Zaten bu hesaptan 75 TL aldın. Sadece hediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaba gelir 75 TL. Yani ikisine birden gelmez.reis diger hesaptada prime var ordada katılayım bakıyeyı oraya yuklesem orayada 75 TL gelırmı yanı bu sefer ıkı hesabada 75 mı gelıyor benmı yanlıs anladım cahıllıme ver heycan yaptım
tamam reis satın aldıgım hesaba 75 gelıyor oke . şimdi diger hesapa dırek 500tl yukluyorum ama onda katıl demedım saten gerek yok sanırım dırek kodu yuklıcem olay bitti dimi katıl dememe gerek yok sanırım bundan hedıye cekı almadım sadece yuklemesını yapcamZaten bu hesaptan 75 TL aldın. Sadece hediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaba gelir 75 TL. Yani ikisine birden gelmez.
Hediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaplarda katılman yeterli.tamam reis satın aldıgım hesaba 75 gelıyor oke . şimdi diger hesapa dırek 500tl yukluyorum ama onda katıl demedım saten gerek yok sanırım dırek kodu yuklıcem olay bitti dimi katıl dememe gerek yok sanırım bundan hedıye cekı almadım sadece yuklemesını yapcam
48 saat sonra.Beyler her şey tamam da 200-50 mobil uygulamasından aldığımız için verilecek promosyonun verilip verilmediğini nerden anlıycaz. Amazon.com.tr satışlı ürünlerde geçerlidir ve diğer promosyonlarla birleştirilemez diyor da. Nasıl anlıycaz 50 TL yi kazandığımızı
Reis şöyle oldu X1 hesabında katıldım kampanya , 500tl ceki aldım , ikinci X2 hesaba yükledim bakiye alışveriş yaptım fakat bu hesapta kupon katilinmiyor. Sorun olurmu acaba ,Hediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaplarda katılman yeterli.
48 saat sonra.
Allah senden razı olsunHediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaplarda katılman yeterli.
48 saat sonra.
kod mu gelir maile yoksa direkt uygulanır mı sepetteHediye çekini sepetine atıp satın aldığın hesaplarda katılman yeterli.
48 saat sonra.