yasa ortada var zaten daha uygulanmadıEtkilemez zaten “Şimdilik” eğer vergi dahil 30 euro yasası çıkarsa o zaman g.o temuda kargo ücretsiz ztn alabildiğinizi alın
Karar 30 gün sonra yürürlüğe girecek. 30 gün içerisinde kargon gelir. Etkinlenmez. Ama bu hafta içerisinde Temu yeni kanuna göre düzenleme yapar yüksek ihtimal. Önceki kanunda da yürürlüğe girmesini beklemeden düzenlemesini yapmıştı. Kargo şuan ücretsiz ancak bence gümrükte ücretsiz kargoyu kabul etmeme şansları var. O yüzden Temunun az da olsa bir kargo alacağını düşünüyorum.beyler bi kaç kişiye daha sordum etkilenmez diyor
Alıntıyı görüntüle
yani şöyle o zaman vergi dahil 30 euro aşılmıcak.zaten kargo parası alınmıyor
Alıntıyı görüntüle
Sepetin 1050 yi geçmiyorsa ki geçerse zaten hata veriyor kargoda ücretsiz olduğuna göre ee o yüzden 30 euda geçmiyor yeni düzenleme ne diyor kargo dahil ücreti geçmeyecek “VERGİ DAHİL DEĞİL” inanma diyen arkadaşlar içinbeyler bi kaç kişiye daha sordum etkilenmez diyor
Alıntıyı görüntüle
Uygulansada değişen bir şey olmayacak çünkü temuda kargo ücretsiz, vergi dahil 30 euro sınırı gelirse o zaman geçmiş olsun herkeseyasa ortada var zaten daha uygulanmadı
bi de Instagramını alıp sorsaydın bura kasıyor insta geçelim deseydintemsilci türk la ceren
zaten biriyle konuşuyorum sdfgsfdgsdfbi de Instagramını alıp sorsaydın bura kasıyor insta geçelim deseydin