Farklı bir test var mı peki bunlar yeterlimi?CrystalDiskMark ile hız testi yapın sonrada HD tune programıyla hem hız testi hemde bad sector taraması yapın tüm bloklar yeşil ve hızında problem yoksa sıkıntı yoktur herhalde
Eğer veri yazmadıysanız disk recovery programlarıyla önceden veri yazılıp yazılmadığını kontrol edin. Yazılmışsa zaten yazılan dosyaların ismi ve durumları görünür.Farklı bir test var mı peki bunlar yeterlimi?
bunu mu aldınız hocamKargo paketi korunaksız bir wd blue 2tb 256mb cache hardisk aldım hangi testleri yapmalıyım kontrol etmem gereken neler var?
crystal disk info programıyla da daha önce disk kaç kez açılıp kapanmış ve veri yazılmış görebilirsiniz onuda kontrol etmenizde fayda varFarklı bir test var mı peki bunlar yeterlimi?
Evet onu aldım 999 tl ye.
Bu test ikinci el olup olmadığınımı kontrol etmemizi sağlayacak testin amacı nedir? Yazılmışsa iademi ediyim satıcı direkt hepsiburadanın kendisi.Eğer veri yazmadıysanız disk recovery programlarıyla önceden veri yazılıp yazılmadığını kontrol edin. Yazılmışsa zaten yazılan dosyaların ismi ve durumları görünür.
Evet yani sıfır ürün aldığınızı düşünüyorsanız iade edin. Kullanılmış ürün neden alasınız.Evet onu aldım 999 TL ye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu test ikinci el olup olmadığınımı kontrol etmemizi sağlayacak testin amacı nedir? Yazılmışsa iademi ediyim satıcı direkt hepsiburadanın kendisi.
Eğer önceden veri yazılmışsa kullanılmış demektir. Diski kullandınız mı, içine dosya falan attınız mı? Attıysanız veya atıp sildiyseniz disk recovery o dosyaları da gösterir. Eğer kendi dosyalarınızdan başka dosya varsa kullanılmış olabilir. Yoksa kullanılmamıştır. Hepsiburada'nın kendi satıcısı bu tür hataları çok az yapar.Evet onu aldım 999 TL ye.
Bu test ikinci el olup olmadığınımı kontrol etmemizi sağlayacak testin amacı nedir? Yazılmışsa iademi ediyim satıcı direkt hepsiburadanın kendisi.
Test ekranına kadar bile gelemedim hdd bozulmuş galiba raw yazıyor.Evet yani sıfır ürün aldığınızı düşünüyorsanız iade edin. Kullanılmış ürün neden alasınız.
Eğer önceden veri yazılmışsa kullanılmış demektir. Diski kullandınız mı, içine dosya falan attınız mı? Attıysanız veya atıp sildiyseniz disk recovery o dosyaları da gösterir. Eğer kendi dosyalarınızdan başka dosya varsa kullanılmış olabilir. Yoksa kullanılmamıştır. Hepsiburada'nın kendi satıcısı bu tür hataları çok az yapar.
Formatlanmamış. Sağ tıklayıp biçimlendirmeyi seçin. Yönergeyi takip edin. Birkaç saniye sonra tamamdır.Test ekranına kadar bile gelemedim hdd bozulmuş galiba raw yazıyor.
bakabildiniz mi hocam sağlam mı sıfır mı?Test ekranına kadar bile gelemedim hdd bozulmuş galiba raw yazıyor.
Yorumlarda arızalı çıkan ürünlerden söz edilmiş, iade değişim yapılmış... (formatı dönüştürme imkanı olabiliyor ama bence uğraşma değişim vs. iste)Test ekranına kadar bile gelemedim hdd bozulmuş galiba raw yazıyor.