Rosita
80+ Silver
Dahası
4060 lı alınmaz mı yani
bunu bi izle sen karar ver. bence alınmaz
4060 lı alınmaz mı yani
3070 li sistemin vram olayı sıkıntı değil mi ? Sadece 8 gbabi daha dün gencergaming de 3070li sistem vardı. senin bütçen ne
o zaman geriye tek seçenek 6700xt kalıyor3070 li sistemin vram olayı sıkıntı değil mi ? Sadece 8 gb
Ben gaming gen'deki maximayı alayım diyorum.. RX 6800 var nasıl sistem fiyatını hakeder mi pahalı mı bilemiyorumo zaman geriye tek seçenek 6700xt kalıyor
3 gün önce falan 21k ya da 25k idi. Keşke alsaydım o zaman ://Ben gaming gen'deki maximayı alayım diyorum.. RX 6800 var nasıl sistem fiyatını hakeder mi pahalı mı bilemiyorum
ben de alıcaktım 21kydı o yüzden elim varmıyoBen gaming gen'deki maximayı alayım diyorum.. RX 6800 var nasıl sistem fiyatını hakeder mi pahalı mı bilemiyorum
ben de alıcaktım 21kydı o yüzden elim varmıy
3 gün önce falan 21k ya da 25k idi. Keşke alsaydım o zaman ://
Ben iki üç özelleştirme ile almayı düşünüyordum ama benim bütçeyi geçti çoktan. Eğer para varsa alınır neden alınmasın. AMD kartlarda rt kötü oluyormuş diye biliyorum onun dışında cillop gibi. Ama siz yine de bir bilene danışın bence. Çok bilgili olduğum sayılmaz, uzak kaldım bu konulara .Yok hocam 1 haftadır takip ediyorum 24 gösteriyordu ama zam üstüne zam geliyor çıkıcak 30 a falan ben şimdiden alayım, demek ki sizde baktığınıza göre sistem kötü değil alınır yani ?
güzel sistem tron v3 ve ikisi arasında kalmıştım 8gb vramden dolayı almadım ikisi de alınır güzel sistem ve ikisi de zamlandıYok hocam 1 haftadır takip ediyorum 24 gösteriyordu ama zam üstüne zam geliyor çıkıcak 30 a falan ben şimdiden alayım, demek ki sizde baktığınıza göre sistem kötü değil alınır yani ?
Ben hala almayı düşünüyorum, nasıl olsa taksitle alıcam..bu ay zaten zam alıcam.. yani çok koymaz diye düşünüyorumgüzel sistem tron v3 ve ikisi arasında kalmıştım 8gb vramden dolayı almadım ikisi de alınır güzel sistem ve ikisi de zamlandı
Hangi kasayı alacaktınız hocam ben 4060 lı sipariş veriyorum.Ben iki üç özelleştirme ile almayı düşünüyordum ama benim bütçeyi geçti çoktan. Eğer para varsa alınır neden alınmasın. AMD kartlarda rt kötü oluyormuş diye biliyorum onun dışında cillop gibi. Ama siz yine de bir bilene danışın bence. Çok bilgili olduğum sayılmaz, uzak kaldım bu konulara .
İyi akşamlar.
Ben hala almayı düşünüyorum, nasıl olsa taksitle alıcam..bu ay zaten zam alıcam.. yani çok koymaz diye düşünüyorum
ama ama ama kafamı çok kurcalıyor, 3060 ti bi sistem alıp 1080p ile de işimi görebilirim böyle bi sistem alıpta 2k da oynayabilirm, listemde en baba grafiğe sahip oyun god of war...
Cyberpunk falan sevmem öyle şeyler, elden ring oynamam mesela.. buna rağmen 2k almaya değer mi ki..
Bu sistemiHangi kasayı alacaktınız hocam ben 4060 lı sipariş veriyorum.