sorusorangenc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 88
Şuan aktif kullandığım internet var yerini beğenmiyorum müşteri hizmetleri arasam yeni hat için kurmaya gelseler 10 metre ileri şeklinde para alırlar mı
Kendi internetleri için ekip gondermezler mi bide internet işini elektrikvi yapar mımüşteri hizmetleri bunu yapmaz. Elektrikçi çağıracaksın.
Priz değil modemi taşıma istiyorum gelen kablo kısa geliyor modem merdivende ben odama taşımak istiyorum oda 10 15 metre falan mesafe yeni internet kalbosu çekilecekAnladığım kadarıyla hat çıkan prizi başka yere taşıyacaksın doğru muyum ?
Evet elektrikçi çağıracaksınız. Kullanmış olduğunuz internet sağlayıcısı sadece bina ankastresine kadar gelen kabloya bakar. Kendiniz de ek yapabilirsiniz ama bu düzgün yapılmazsa yavaş internet sorunlarını ortaya çıkarır.Priz değil modemi taşıma istiyorum gelen kablo kısa geliyor modem merdivende ben odama taşımak istiyorum oda 10 15 metre falan mesafe yeni internet kalbosu çekilecek
700 mü? ustaya alo diyip çağırmak zaten 500 kağıttan başlıyoUgreen LAN kablo uzatma aparatı ve ekstra kablo alıp kendin yapabilirsin. En fazla 400 500 TL malzeme tutar. Elektrikçi senden minimum 700 alır haberin olsun.
şu ürün ve 10-12 metre uçları çakılı kablo işini görür sanırsam
zaten minimum dedim. 1000 almadan gitmez muhtemelen700 mü? ustaya alo diyip çağırmak zaten 500 kağıttan başlıyo
O uzanan kablo normal bu girişli degilkki daha küçükşu ürün ve 10-12 metre uçları çakılı kablo işini görür sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Link var mıUgreen LAN kablo uzatma aparatı ve ekstra kablo alıp kendin yapabilirsin. En fazla 400 500 TL malzeme tutar. Elektrikçi senden minimum 700 alır haberin olsun.
O kadar tutar mı yazaten minimum dedim. 1000 almadan gitmez muhtemelen
evet. düzgün bir iş yaparsa kanal çekecek sonra o kanaldan kablo geçirecek kabloyu takcam derken işçilik ayağına alır. nalburdan kanalı al ona görede kabloyu al internetten. ben telefon hattını mı yoksa etherneti mi uzattıgını anlamadım. Ugreen al ama en kalitelisi o. öbürleri bağlantıda sıkıntı çıakrtırsa bir daha almak zorunda kalırsın. kaliteli al bir kere al.O uzanan kablo normal bu girişli degilkki daha küçük
Link var mı
O kadar tutar mı ya
Modeme cekicem modeme internet veren kablo normal internet kablosundan küçük girişlievet. düzgün bir iş yaparsa kanal çekecek sonra o kanaldan kablo geçirecek kabloyu takcam derken işçilik ayağına alır. nalburdan kanalı al ona görede kabloyu al internetten. ben telefon hattını mı yoksa etherneti mi uzattıgını anlamadım. Ugreen al ama en kalitelisi o. öbürleri bağlantıda sıkıntı çıakrtırsa bir daha almak zorunda kalırsın. kaliteli al bir kere al.