Yeni internet önerisi

Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar yeni internet sağlayıcısına ihtiyacım var ve bunu babama ikna etmem gerekiyor. öncelikle yan komşu ile ortağız ve bu sebeple internet çok yavaş. internet türk telekom. en basit 200mb lik bir indirmenin bile süresi neredeyse 1 saati buluyor. bize f/p olarak başarılı yani fiyatına göre en iyi internet sağlayıcısı denilebilecek var mı bir modeme 7 tane cihaz bağlanacak(4-5 cihaz sürekli aktif) istanbul sultangazideyim şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar

Altyapınız vdsl mi?

DSL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet konusunda cok fazla bir bilgiye saahip degilim de bu markaya gore degisiyor mu
gıbırnet.tr den internet altyapınızı sorgulayıp atar mısınız?

vdsl2 diyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1753953454663.webp

arkadaşlar yeni internet sağlayıcısına ihtiyacım var ve bunu babama ikna etmem gerekiyor. öncelikle yan komşu ile ortağız ve bu sebeple internet çok yavaş. internet türk telekom. en basit 200mb lik bir indirmenin bile süresi neredeyse 1 saati buluyor. bize f/p olarak başarılı yani fiyatına göre en iyi internet sağlayıcısı denilebilecek var mı bir modeme 7 tane cihaz bağlanacak(4-5 cihaz sürekli aktif) istanbul sultangazideyim şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar
Türknt Sitesi üzerinden konumunuzu girerek bakın isterseniz . Geçtiğimden beri hiç sorun yaşamadım çok memnunum. 1000mbps interneti destekliyor alt yapım ve ciddi derecede hızlı bir şekilde yükleme yapıyorum.

1753954879963.webp

Türknt Sitesi üzerinden konumunuzu girerek bakın isterseniz . Geçtiğimden beri hiç sorun yaşamadım çok memnunum. 1000mbps interneti destekliyor alt yapım ve ciddi derecede hızlı bir şekilde yükleme yapıyorum.
nerede oturuyorsun

1753955147903.webp

nerede oturuyorsun

Şu an ki hat değerlerinizi atar mısınız? Modem markanız nedir ve kaç mbps hız alıyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle
hat değerleri nedir tam olarak modem markası türk telekom
Bu ne ya. Rezillik. Modem marka modelini nete yazıp yanına da hat değerleri yazın illa ki biri bakmıştır. Genelde gösterge yerinde gözüküyor sayılar var. dB falan yazıyor. Bakın görürsünüz illa. + 12 mbps alıyorum. Önceki modemlerde bir kişi bile bağlasa ping deli gibi fırlarken Keneetic modem aldım şimdi 10 kişi bağlanıyor minimum pingle oyun oynuyorum 480p video zor izlerken şimdi 2160p izleyebiliyorum donmadan. QoS ve birkaç basit ayar sayesinde hallettim sorunumu.

türknetten alt yapı sorgulamaya girip adresini gir kaç hız verdiğine bak

Geri