Hocam bizzat ben kendi anakartima 12600k cikarip 12400f taktim ve sonrasinda cikarip tekrar 12600k yi taktim bir sorun yasamadim.Atmalısın zaten sende göreceksin hata aldığını mavi ekran olur donma kasma olur vs hata verecektir
atmana gerek yok ama atmak en iyisi atmayınca mavi ekran donma yavaşlama gibi sorunlar çıkabilirYeni anakart işlemci aldım bilgisayara format atmam gerekermi hemen yoksa bilgisayardaki dosyalarımı çekebilirmiyim
Anakart degisseydin anlardın işlemci de sorun olmazHocam bizzat ben kendi anakartima 12600k cikarip 12400f taktim ve sonrasinda cikarip tekrar 12600k yi taktim bir sorun yasamadim.
Ha pardon ben zaten konuyu yanlis anladim yeni islemci sandim.Anakart degisseydin anlardın işlemci de sorun olmaz
İ3 6100 den i3 10100fe geçtim anakart da h410 a geçtimHemen format atmana gerek yok. Bilgilerini yedekle sonra at format. Ama chipset değiştiyse açılmama ihtimali var bilgin olsun. Açılmazsa direkt format
Fotoğraflarını belgelerini yedekle sonra format at.İ3 6100 den i3 10100fe geçtim anakart da h410 a geçtim
Tamamdır sağolasın reyizFotoğraflarını belgelerini yedekle sonra format at.