Arkadaşlar öncelikle merhaba dün kasamı tezmilerken amd ryzen 3 2300x işlemcimin pimlerini kırdım ve birdaha yuvasına oturmadı bundan dolayı sizden hem bütçeyi çok aşmayacak hem sorun yaratmayacak bir işlemci önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
Bütçenizi bilmemek ile birlikte 5600 işlemci alınabilir.Arkadaşlar öncelikle merhaba dün kasamı tezmilerken amd ryzen 3 2300x işlemcimin pimlerini kırdım ve birdaha yuvasına oturmadı bundan dolayı sizden hem bütçeyi çok aşmayacak hem sorun yaratmayacak bir işlemci önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
en mantıklısı 5600 en uygunu 3600 olur.Arkadaşlar öncelikle merhaba dün kasamı tezmilerken amd ryzen 3 2300x işlemcimin pimlerini kırdım ve birdaha yuvasına oturmadı bundan dolayı sizden hem bütçeyi çok aşmayacak hem sorun yaratmayacak bir işlemci önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
ryzen 5 5600 2.el kovalayın ama anakartın içinde kalan pinleri temizlemeden takmayın ürünüArkadaşlar öncelikle merhaba dün kasamı tezmilerken amd ryzen 3 2300x işlemcimin pimlerini kırdım ve birdaha yuvasına oturmadı bundan dolayı sizden hem bütçeyi çok aşmayacak hem sorun yaratmayacak bir işlemci önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler bir sorum daha olucak küsura bakmazsan bazı yerlerde işlemciyi al fakat biosun güncel olduğuna emin ol tarzı şeyler yazıyorlar ben şuan pc yi açamıyorum işlemcim olmadığı için bu konuda ne yapabilirimryzen 5 5600 2.el kovalayın ama anakartın içinde kalan pinleri temizlemeden takmayın ürünü
gigabyte ga a320m s2h anakart modelim birde işlemciyi taktıktan sonra yapma gibi bir şansın yok muevet bios mevzusu var anakartınız tam modeli nedir belki bios flash özelligi vardır belki işlemcisiz bios atabilirsiinz anakarta
maglesef anakartınızın bios flash destegi yok işlemci taktıgınızda ekran gelmez bios olmadıgı için eski işlemciniz var iken hiç bios güncellemesi yaptınızmıgigabyte ga a320m s2h anakart modelim birde işlemciyi taktıktan sonra yapma gibi bir şansın yok mu
Hayır yapmadım maalesefmaglesef anakartınızın bios flash destegi yok işlemci taktıgınızda ekran gelmez bios olmadıgı için eski işlemciniz var iken hiç bios güncellemesi yaptınızmı
1000 yada 2000 serisi bulup bios güncellemen gerek. yoksa 5000 serisi açmaz. bence giriş seviyesi b550 0 yada 2. el anakart al . sonra 5600 alırsınHayır yapmadım maalesef