Neler Yeni

Yeni işlemci sonrası ekran gelmiyor

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar kuzenimin sistemde a320m s2h rev1.0 anakart ve 2200g işlemci vardı f24 bios sürümüydü ryzen 5 5600 aldık biosu önce f32 ye güncelledik sistem geldi sonra f58d ye güncelledik 5600ü desteklemesi için sistem yine geldi sonra söktüm yeni işlemciyi taktık bilgisayarı açtık ve bum ekran gelmiyor bios bile gelmiyo kasa çalışıyor ama ekran yok hatta güç düğmesinden kapanmıyor pc ne kadar basılı tutsak bile her şey yerli yerine takılı arkadaşlar sebebi ne olabilir işlemcide sağlam biliyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
BIOS pilini söküp biraz bekleyip geri takmak gibi basit şeyler denedin mi? Eskiden o tarz eski ve giriş bir anakart ile işlemci yükseltince ben de aynısını yaşamıştım. BIOS pili sök tak yapınca düzelmişti.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS pilini söküp biraz bekleyip geri takmak gibi basit şeyler denedin mi? Eskiden o tarz eski ve giriş bir anakart ile işlemci yükseltince ben de aynısını yaşamıştım. BIOS pili sök tak yapınca düzelmişti.
teşekkür ederim eşşek kuızenim telefonu açarsa deneteceğim kesinlikle

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sefer
Aynen hocam bios pilini sökmek işe yarıyor bu tür durumlarda. Ben de yaşamıştım benzer olayı. Ne işe yarıyor bilmiyorum ama bios pilini sökünce görüntü geliyor.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen hocam bios pilini sökmek işe yarıyor bu tür durumlarda. Ben de yaşamıştım benzer olayı. Ne işe yarıyor bilmiyorum ama bios pilini sökünce görüntü geliyor.
Bios pilini sökmek takmak biosu sıfırlar hocam biz denedik olmadı eski işlemciyi geri takıyoruz şimdi onu denicez

Top Bottom