77-80 -60a düşüyor değişiyor kullanıma göreOyunlarda max kaç derece
Bide yük altında galiba77 dereceler falan normal sıcaklıklar
God of war da 77 derecelerde occ testinde 109derece gördü 220wattaBide yük altında galiba
Bios üzerinden max ısı değerlerini biraz düşür akıllı fan menüsünden sıvı soğutma bi tık daha verimli çalışsın normal77-80 -60a düşüyor değişiyor kullanıma göre
Nie intelden devam ettin kiGod of war da 77 derecelerde occ testinde 109derece gördü 220watta
Colorful z790 anakart ayarları cok bulamadımBios üzerinden max ısı değerlerini biraz düşür akıllı fan menüsünden sıvı soğutma bi tık daha verimli çalışsın normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nie intelden devam ettin ki
Yıllardan beri intel kullandım bana yeterli şuan işlemci öyle fan boy tarzıda değil amd geçmek istemedimBios üzerinden max ısı değerlerini biraz düşür akıllı fan menüsünden sıvı soğutma bi tık daha verimli çalışsın normal
Nie intelden devam ettin ki
çoğu durumda (hep değil) 240mm veya altı sıvı soğutma alınacağına kule tipi soğutucu alın daha iyi.i5 10400f ten i7 12700k ya geçtim nzxt x53 240mm sıvı soğutma yetmiyor sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Yok zaten vardı bende sıvı soğutma. termal macun cok kaliteli değil ne alacagımada karar vermedim o yüzden geçici idare etsin diye sürdümçoğu durumda (hep değil) 240mm veya altı sıvı soğutma alınacağına kule tipi soğutucu alın daha iyi.
Termal macun önerini alabilirimçoğu durumda (hep değil) 240mm veya altı sıvı soğutma alınacağına kule tipi soğutucu alın daha iyi.
Yok zaten vardı bende sıvı soğutma. termal macun cok kaliteli değil ne alacagımada karar vermedim o yüzden geçici idare etsin diye sürdüm
Termal macun önerini alabilirim