Yeni İşlemciyi Soğutamıyorum

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
i5 10400f ten i7 12700k ya geçtim nzxt x53 240mm sıvı soğutma yetmiyor sanırım.
1738271009081.png

77 dereceler falan normal sıcaklıklar

Oyunlarda max kaç derece

Bios üzerinden max ısı değerlerini biraz düşür akıllı fan menüsünden sıvı soğutma bi tık daha verimli çalışsın normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nie intelden devam ettin ki
Colorful z790 anakart ayarları cok bulamadım

Bios üzerinden max ısı değerlerini biraz düşür akıllı fan menüsünden sıvı soğutma bi tık daha verimli çalışsın normal

Nie intelden devam ettin ki
Yıllardan beri intel kullandım bana yeterli şuan işlemci öyle fan boy tarzıda değil amd geçmek istemedim

çoğu durumda (hep değil) 240mm veya altı sıvı soğutma alınacağına kule tipi soğutucu alın daha iyi.
Yok zaten vardı bende sıvı soğutma. termal macun cok kaliteli değil ne alacagımada karar vermedim o yüzden geçici idare etsin diye sürdüm

çoğu durumda (hep değil) 240mm veya altı sıvı soğutma alınacağına kule tipi soğutucu alın daha iyi.
Termal macun önerini alabilirim :)

Yok zaten vardı bende sıvı soğutma. termal macun cok kaliteli değil ne alacagımada karar vermedim o yüzden geçici idare etsin diye sürdüm

Termal macun önerini alabilirim :)
veya bütçeniz yoksa mx6 de alabilirsiniz

Macun kurtarmaz seni

109 derece görmüşsün kozmik macun bile sürsen max 105 e düşer soğutucuyu değiştirip 420lik alabilirsin tabi kasana sığıyorsa veya amd geçip 65watt çeken işlemcilerle aynı performansı alıp 50 derecelerde takılabilirsin seçim senin

Macun kurtarmaz seni

109 derece görmüşsün kozmik macun bile sürsen max 105 e düşer soğutucuyu değiştirip 420lik alabilirsin tabi kasana sığıyorsa veya amd geçip 65watt çeken işlemcilerle aynı performansı alıp 50 derecelerde takılabilirsin seçim senin
Occ testinde gördüm. 240mm nzxt x53 var hiç fayda etmezmi diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,350
Üyeler
184,928
Son üye
fatih0660
Geri