FreeDos diye İnternette ara. İstersen kendi bilgisayarına kurabilirsin. Ücretsizdir.freedos işletim sistemsiz bilgisayarlara verilen isimdir hocam
Victus için Windows 11 kurulumu yap 10'da Driver problemleri olduğunu duymuştum.yarin öbür gün gelir laptop ozamana kadar bu win 11 mi yoksa w10 mu bi araştirim ona göre kurulum yapim
Eski bilgisayarlar FreeDos olarak gelir. Muhtemelen Win 11 desteklemeyecek.yarin öbür gün gelir laptop ozamana kadar bu win 11 mi yoksa w10 mu bi araştirim ona göre kurulum yapim
Uzun süredir kullanıyorum win11 geçerken supheliydim ama hiç sorun yaşamadım. Belki şanstır bilmiyorumAktif olarak windows 10 kullanıyorum bir sorun yaşamadım, ama windows 11 kullananlardan çok sorun duydum.
Dediğin doğru da Freedos terimi güncel laptoplarda "işletim sistemi yok" manasında kullanılıyor. Freedos kurmuyorlar yaniFreeDos bir işletim Sistemi. Komut ile çalıştırılıyor.
Dediğin doğru da Freedos terimi laptoplarda "işletim sistemi yok" manasında kullanılıyor. Freedos kurmuyorlar yani
Yanlış biliyorsun.Dediğin doğru da Freedos terimi laptoplarda "işletim sistemi yok" manasında kullanılıyor. Freedos kurmuyorlar yani
O tip laptoplarda daha içinde FreeDos olanına denk gelmedim. Boş harddiskle yolluyorlar direkt.Yanlış biliyorsun.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detailEski bilgisayarlar FreeDos olarak gelir. Muhtemelen Win 11 desteklemeyecek.
yanlışınız var hocam çok alakasız benim 15 yıllık eski laptopa bile win 11 kuruluyordu buna hayli hayli kurulurEski bilgisayarlar FreeDos olarak gelir. Muhtemelen Win 11 desteklemeyecek.