Neler Yeni

Yeni laptopa SSD takma

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
Arkadaşlar merhaba yeni bir laptop aldım aldığım laptop şu

Bunda 2 tane SSD slotu var diye biliyorum yanlış ise düzeltin lütfen. Ben eski laptopumda ki M2 SSD yi taksam bir sıkıntı yaratır mı aklıma takılan sorular şunlar; birincisi 2 sinde de win 11 yüklü ben SSD yi takıp bilgisayarı başlattğımda bi sıkıntı yaşanır mı veya yaşanmadı diyelim ben bu diğer win 11 i ne yapıcam bana direk aynı uygulamaları yükle demeyin çünkü o kadar çok uygulama var ki hepsini yükleyemem 2. Si eski bilgisayarımda ki laptop ssdi si yeni gelen Bilgisayardan daha yavaş bu oyun oynama da ya da kullanım da sorun yaratır mı yani ben kısacası eski Bilgisayarımda ki SSDi yi taktığım anda bütün uygulamalar gelir mi yani ben diğer SSD yi sadece normal alan olarak kullanmak istiyorum mesela eski bilgisayarımdaki SSD deki oyunlar kalsın yeni oyun yüklemek istediğimde buna yükleyeyim böyle bir şey yapabilir miyim bunları sormak istiyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD de şu
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD de şu

Ekler

• IMG_20241129_173158.jpg
    IMG_20241129_173158.jpg
    4 MB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Biçimlendirip kullanabilirsin, rica ederim.

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak o ne demek anlamadım bir de eski SSD de ki win ya da yeni deki win sıkıntı çıkartır mı + olarak bir de eksi bilgisayarımın GTX 1650 nin sürücüler ve i5 10300h ın sürücüleri duruyor ben çalıştırdımda bi sıkıntı olur mu

Top Bottom