Asıl sıkıntı yaptığım logo değil iade bir ürünün veya ikinci el bir ürün mü geldi bana sıfır diye normal olabilir derseniz zaten sıkıntı yapmam donanımda sıkıntı yoksaİade etmeliain kesin kk. Zaten önemli olan donanım değildir ki etikettir. Nolcak olm yazı accık silindiyse
Asıl sıkıntı yaptığım logo değil iade bir ürünün veya ikinci el bir ürün mü geldi bana sıfır diye normal olabilir derseniz zaten sıkıntı yapmam donanımda sıkıntİade etmeliain kesin kk. Zaten önemli olan donanım değildir ki etikettir. Nolcak olm yazı accık silindiyse
Arkadaşlar yeni laptopum geldi ama RTX yazısındaki T yazısı silinmiş durumda bu ne derece normaldir sıfır gelen bir üründe? Yoksa olabilir mi bu tarz bir durum veya iade etmeli miyim böyle bir sebepten ötürü?
Etiketi soyulmuş olsa bile ben değişim talep ederdim. Sıfır ürün istiyorum çiziksiz, etiketi silinmiş olması beni rahatsız eder.Asıl sıkıntı yaptığım logo değil iade bir ürünün veya ikinci el bir ürün mü geldi bana sıfır diye normal olabilir derseniz zaten sıkıntı yapmam donanımda sıkıntı yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl sıkıntı yaptığım logo değil iade bir ürünün veya ikinci el bir ürün mü geldi bana sıfır diye normal olabilir derseniz zaten sıkıntı yapmam donanımda sıkınt
Evet doğrudur i5 12500h rtx 3060 lı modelBu hangi cihaz?
Nitro'ya benziyor.
Evet bende isterdim en ufak bir hata olmasın 20k dan fazla para veriyorsun ama işte yine de donanımsal bir sıkıntı yoksa sorun etmeyecem.Etiketi soyulmuş olsa bile ben değişim talep ederdim. Sıfır ürün istiyorum çiziksiz, etiketi silinmiş olması beni rahatsız eder.
Az önce diğer forumda konunuzu gördüm. Vatan'ı arayıp sormanızda bir fayda var bana göre. Çünkü çok normal bir durum değil.Evet doğrudur i5 12500h rtx 3060 lı model
Sonuna kadar haklısınız tertemiz şekilde ulaşması gerekiyor size.Evet doğrudur i5 12500h rtx 3060 lı model
Evet bende isterdim en ufak bir hata olmasın 20k dan fazla para veriyorsun ama işte yine de donanımsal bir sıkıntı yoksa sorun etmeyecem.
Hadi ya şu an aldığım ürün tükendi stoklarda yok gerçekten sorun büyük diyorsunuz yani ben alt tarafı logo donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntı yoksa iade etmeme gerekte yoktur diye düşünüyordum ama yarın yine de bu durumu sorayım bir umarım etiketi yapıştıranın dikkatsizliğinden dolayı böyle bir logolu laptop elime geçmiştir onun haricinde kutuda ne çizik ne kir ne vidalarda zorlama izleri herhangi bir kötü unsur ya da şöyle söyleyeyim beni bu ürünün daha önce kullanılmış olmasına iten bir emare bulunmamakta.Az önce diğer forumda konunuzu gördüm. Vatan'ı arayıp sormanızda bir fayda var bana göre. Çünkü çok normal bir durum değil.
Diğer forumda diskin kaç kere açılıp kapandığına bir bakın demişler, baktınız mı? Oradan anlayabilirsin aslında.Hadi ya şu an aldığım ürün tükendi stoklarda yok gerçekten sorun büyük diyorsunuz yani ben alt tarafı logo donanımsal veya yazılımsal bir sıkıntı yoksa iade etmeme gerekte yoktur diye düşünüyordum ama yarın yine de bu durumu sorayım bir umarım etiketi yapıştıranın dikkatsizliğinden dolayı böyle bir logolu laptop elime geçmiştir onun haricinde kutuda ne çizik ne kir ne vidalarda zorlama izleri herhangi bir kötü unsur ya da şöyle söyleyeyim beni bu ürünün daha önce kullanılmış olmasına iten bir emare bulunmamakta.
Soymaya çalışmalı mıyım yani altında yazının silinmemiş halinin bulunması olası mı?o etiketin üstünde ince koruyucu bi bant daha olması lazım iade et içine sinmediyse