TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Olamaz ugrasmaSoymaya çalışmalı mıyım yani altında yazının silinmemiş halinin bulunması olası mı?
Olamaz ugrasmaSoymaya çalışmalı mıyım yani altında yazının silinmemiş halinin bulunması olası mı?
Hocam freedos cihaz diye aldım ama türkçe kullanım kılavuzunda ürün özellikleri kısmında işletim sistemi windows 11 yazıyor.Henüz açmadım pc yi yeni geldi zaten hemen forumda konu açtım gelir gelmez.Diğer forumda diskin kaç kere açılıp kapandığına bir bakın demişler, baktınız mı? Oradan anlayabilirsin aslında.
Kullanım kılavuzunu düzenlememiş olabilir Acer. O tarafta alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. RTX'in arkasını soymayın çünkü orada daha bir şey çıkmayacak daha kötü yapabilirsin.Hocam freedos cihaz diye aldım ama türkçe kullanım kılavuzunda ürün özellikleri kısmında işletim sistemi windows 11 yazıyor.Henüz açmadım pc yi yeni geldi zaten hemen forumda konu açtım gelir gelmez.
Sizce windowsu kurmaya başlayıp disk testini yapmalı mıyım yoksa iade için yarın görüşmeli miyim windows kursam iade almazlar heraldeKullanım kılavuzunu düzenlememiş olabilir Acer. O tarafta alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. RTX'in arkasını soymayın çünkü orada daha bir şey çıkmayacak daha kötü yapabilirsin.
zaten o koruyucu olsaydı o t harfi silinmezdi biri muhtemelen 14 gün kullanip iade etmiş gibi geldi 0'da böyle bi hata mümkün değil benceSoymaya çalışmalı mıyım yani altında yazının silinmemiş halinin bulunması olası mı?
Yarın Vatan ile konuşun, aslında koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkın var. 1 ekime daha var ama Vatan ne yapar eder bilemem.Sizce windowsu kurmaya başlayıp disk testini yapmalı mıyım yoksa iade için yarın görüşmeli miyim windows kursam iade almazlar heralde
Bide şimdi fişe takmadan açtım çalışmadı fişe taktım yine çalışmadı hiç mi bataryası dolu gelmez bu sıfır ürün.zaten o koruyucu olsaydı o t harfi silinmezdi biri muhtemelen 14 gün kullanip iade etmiş gibi geldi 0'da böyle bi hata mümkün değil bence
Yakın zamanda bende laptop aldım onda da şarjı yoktu, normal yani bu kadar elhamlanmayın.Bide şimdi fişe takmadan açtım çalışmadı fişe taktım yine çalışmadı hiç mi bataryası dolu gelmez bu sıfır ürün.
Şimdi elimle bile denedim ben bu yazı kolay kolay silinmiyor 14 günde ne yapacakta silinecek ki acaba?zaten o koruyucu olsaydı o t harfi silinmezdi biri muhtemelen 14 gün kullanip iade etmiş gibi geldi 0'da böyle bi hata mümkün değil bence
valla bilemiyorum nasıl beceerdiler ama 0 olan üründe kapağınn açılıp etiketin öylece sökülmesi bana mantıklı gelmedi o kadar para veripte böyle bir ürün almam ben şahsen ürünü freedos aldıysan aldığın yerle iletişime geç üründe böyle bir sıkıntı var ürüne windows kurup test yapmanı kabul ederlerse çünkü freedos ürünlere işletim sistemi kurulunca iade almiyorlar diye biliyorum gerisi sana kalmışŞimdi elimle bile denedim ben bu yazı kolay kolay silinmiyor 14 günde ne yapacakta silinecek ki acaba?