Neler Yeni

Yeni laptopum geldi ama defosu var gibi

Haykio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ufuk Hikmet Arslan
Diğer forumda diskin kaç kere açılıp kapandığına bir bakın demişler, baktınız mı? Oradan anlayabilirsin aslında.
Hocam freedos cihaz diye aldım ama türkçe kullanım kılavuzunda ürün özellikleri kısmında işletim sistemi windows 11 yazıyor.Henüz açmadım pc yi yeni geldi zaten hemen forumda konu açtım gelir gelmez.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam freedos cihaz diye aldım ama türkçe kullanım kılavuzunda ürün özellikleri kısmında işletim sistemi windows 11 yazıyor.Henüz açmadım pc yi yeni geldi zaten hemen forumda konu açtım gelir gelmez.
Kullanım kılavuzunu düzenlememiş olabilir Acer. O tarafta alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. RTX'in arkasını soymayın çünkü orada daha bir şey çıkmayacak daha kötü yapabilirsin.

Haykio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ufuk Hikmet Arslan
Kullanım kılavuzunu düzenlememiş olabilir Acer. O tarafta alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum. RTX'in arkasını soymayın çünkü orada daha bir şey çıkmayacak daha kötü yapabilirsin.
Sizce windowsu kurmaya başlayıp disk testini yapmalı mıyım yoksa iade için yarın görüşmeli miyim windows kursam iade almazlar heralde

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Sizce windowsu kurmaya başlayıp disk testini yapmalı mıyım yoksa iade için yarın görüşmeli miyim windows kursam iade almazlar heralde
Yarın Vatan ile konuşun, aslında koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkın var. 1 ekime daha var ama Vatan ne yapar eder bilemem.

Haykio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ufuk Hikmet Arslan
zaten o koruyucu olsaydı o t harfi silinmezdi biri muhtemelen 14 gün kullanip iade etmiş gibi geldi 0'da böyle bi hata mümkün değil bence
Bide şimdi fişe takmadan açtım çalışmadı fişe taktım yine çalışmadı hiç mi bataryası dolu gelmez bu sıfır ürün.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bide şimdi fişe takmadan açtım çalışmadı fişe taktım yine çalışmadı hiç mi bataryası dolu gelmez bu sıfır ürün.
Yakın zamanda bende laptop aldım onda da şarjı yoktu, normal yani bu kadar elhamlanmayın.

Haykio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ufuk Hikmet Arslan
zaten o koruyucu olsaydı o t harfi silinmezdi biri muhtemelen 14 gün kullanip iade etmiş gibi geldi 0'da böyle bi hata mümkün değil bence
Şimdi elimle bile denedim ben bu yazı kolay kolay silinmiyor 14 günde ne yapacakta silinecek ki acaba?

Megan

80+ Silver
Sdn nin incelediği 100.000tl lik casper laptopta da o etiket çok yamuktu, sorun olmaz yani

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
kanka tak calıstır testlerini yap kullan. bosver gercekten. üstüne düşünmeye değmez. iyi fiyata almadıysan iade edip baska da alabilirsin. dert etme.

WhoCares

80+ Gold
Şimdi elimle bile denedim ben bu yazı kolay kolay silinmiyor 14 günde ne yapacakta silinecek ki acaba?
valla bilemiyorum nasıl beceerdiler ama 0 olan üründe kapağınn açılıp etiketin öylece sökülmesi bana mantıklı gelmedi o kadar para veripte böyle bir ürün almam ben şahsen ürünü freedos aldıysan aldığın yerle iletişime geç üründe böyle bir sıkıntı var ürüne windows kurup test yapmanı kabul ederlerse çünkü freedos ürünlere işletim sistemi kurulunca iade almiyorlar diye biliyorum gerisi sana kalmış

Satriani

80+ Bronze
Eskiden Arçelik bi Teyb'imiz vardı çift kaset çalarlı yıllar içinde arçelik metal logosu düştü altında kırmızı TOSHIBA yazısı çıktı kardeşim, dikkat et.

Top Bottom