yeni m2 ssd format nasıl atılır ?

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
Arkadaşlar bende Samsung 970 evo plus m2 ssd vardı Windows ona kuruluydu şimdi yeni satın almış olduğum kixoia exceria pro 1 TB taktım samsungu söküp hiç format atmadan direk yeni almış olduğum ssd’yi taktım ve Windows format USB ile PC takıp açtım fotoğraf da atmış olduğum kısımdan hangisine tıklayacağım windowsu yüklemek için ?

Ekler

• E9EB2E68-B4E9-4697-AD23-0784DC8EB078.jpeg
    E9EB2E68-B4E9-4697-AD23-0784DC8EB078.jpeg
    1.5 MB · Hit: 84
Biostan usbyi seçeceksin kurulum ekranında ssd seçimi yapacaksın.

Biostan usbyi seçeceksin kurulum ekranında ssd seçimi yapacaksın.
Hangisi oluyor hocam o USB’nin adı da kixoia marka UEFI TransMemory PMAP, Partition 1 mi yoksa 2 mi veya KIOXIA TransMemory PMAP mı

Ona tıkladım böyle bir yere attı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ekrana geldikten sonra entere tıkladım yeniden başlattı ve kurulum yerine attı hocam

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 77
  • image.jpg
    image.jpg
    852.3 KB · Hit: 63
Ona tıkladım böyle bir yere attı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ekrana geldikten sonra entere tıkladım yeniden başlattı ve kurulum yerine attı hocam
Bu ekrandan sonra ssdlerde önemli dosyan yoksa ikisinide biçimlendir sonra kurmak istediğin ssdyi seçerek windowsu yükle.

Bu ekrandan sonra ssdlerde önemli dosyan yoksa ikisinide biçimlendir sonra kurmak istediğin ssdyi seçerek windowsu yükle.
Hocam yukardaki birincil seçenekte onu ben biçimlendirdim adata ssd o depolama olarak onu kullanıyorum ama yeni satın almış olduğum 931.5 GB olan M2 SSD’ye kurmak istiyorum bu ekranda ne yapmam lazım ?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 65
Hocam yukardaki birincil seçenekte onu ben biçimlendirdim adata ssd o depolama olarak onu kullanıyorum ama yeni satın almış olduğum 931.5 GB olan M2 SSD’ye kurmak istiyorum bu ekranda ne yapmam lazım ?
Biçimlendirtikten sonra yeni diyeceksin o bir kaç dosya oluşturacak sonra yüksek gb olan yeni oluşan kısmı seçerek windows yükleyeceksin. Anlamazsan youtubeden bir kaç video izle basit zaten anlarsın.

Biçimlendirtikten sonra yeni diyeceksin o bir kaç dosya oluşturacak sonra yüksek gb olan yeni oluşan kısmı seçerek windows yükleyeceksin. Anlamazsan youtubeden bir kaç video izle basit zaten anlarsın.
Böyle üzerine tıklayarak devam desem windows yüklenir dimi yeni almış olduğum m2 SSD’ye hocam

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 54
Önce yeni diyeceksin alan oluşturacak direk dersen düzgün yüklenmez. Yukardaki dediğim adımla git.
Tamam hocam teşekkür ediyorum yükleniyor şuan iyi bayramlar ❤️

Geri