seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Arkadaslar yeni meb kurallarıyla artık 6 dersten önceki senelerde dahil kalırsak sınıf tekrarı oluyormuş ben 12. Sınıfa geçtim benim içinde bu geçerlimi
Kral mevzuda o ya zaten benim 11de 3-4 tane dersten kalmışlığım var birde devamsızlık sınırını da kaldırdılar napıcam benya reis zaten 10 12 tane ders var sınıfta kalmak hala bir başarıdır bukadar kafaya takmayın
1 senede 6 dersten kalırsan sınıf tekrarı oluyor geçmişe dönük bir kural değil yani.Arkadaslar yeni meb kurallarıyla artık 6 dersten önceki senelerde dahil kalırsak sınıf tekrarı oluyormuş ben 12. Sınıfa geçtim benim içinde bu geçerlimi
1 senede 6 dersten kalırsan sınıf tekrarı oluyor geçmişe dönük bir kural değil yani.
6 değil 4 dersmiş ama bir şey farketmez zaten üniversite sınavına çalışırsın dersleri de geçersin yani (hocaların bazıları 12.sınıfta yardım ediyorlar zaten)Alıntıyı görüntüle
Hocam kafayı yiyecem bune şimdi yeni gördüm
Bu ne lanAlıntıyı görüntüle
harbi ya biri diyor 6 ders saati 50 puan kaldırıldı şimdide 4 ders 50 puan diyorlar birBu ne lan
Ya bunlar iyi de en büyük saçmalık; "herkesin ortak olmayan sınavlara girip bu sınav sonuçlarının da geleceğini etkilemesi" Bu saçmalık nasıl yılardır bu şekilde devam ediyor aklım almıyorMEB'in son yaptığı düzenlemeler çok iyi, olması gerektiği gibi.
Sinifin en zeki kizi 90 aldı ben 40 aldım sonuçlari karşilaştiriyoruz cevaplar vs ayni kağidi gormek istiyorum gostermiyor dilekçe yazdik sonuçsuz kaldı sağolsun obp min içinden geçti adam kağitlari okumadiğina isimlere bakip derse katiliyormu katilmiyormu ona gore not verdiğine adim kadar eminim dersde tek yaptiği soru çözmek konu anlatimi 0 eğitim cidden rezaletYa bunlar iyi de en büyük saçmalık; "herkesin ortak olmayan sınavlara girip bu sınav sonuçlarının da geleceğini etkilemesi" Bu saçmalık nasıl yılardır bu şekilde devam ediyor aklım almıyor
Alıntıyı görüntüle