Keenetic extra dsl al.Alıntıyı görüntüle
ben bunları gördüm hangisi iyidir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe varsa keenetic hopper dsl daha iyi olur extra dsl wifi 5 hopper dsl wifi 6 hocam gayet iyi bir marka merak etmeyin yazılım ve özellik olarak gerçekten iyi alabilirsin.ilk defa duydugum bi marka iyi midir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk defa duydum farkı nedir?
Tenda v12 kullanıyorum memnunumAlıntıyı görüntüle
ben bunları gördüm hangisi iyidir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
extra dsl mi yoksa farklı model miBütçe varsa keenetic hopper dsl daha iyi olur extra dsl wifi 5 hopper dsl wifi 6 hocam gayet iyi bir marka merak etmeyin yazılım ve özellik olarak gerçekten iyi alabilirsin.
Bütçe varsa keenetic hopper dsl al burada daha ucuz.extra dsl mi yoksa farklı model mi
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-kn-2112-01tr-1200-mbps-vdsl2-fiyati,456955482.html farkı ne bu modelleBütçe varsa keenetic hopper dsl al burada daha ucuz.
Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Hopper KN-3610-01EN 4 Port 1800 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.035,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
wifi 5-wifi 6 farkı var.
var.smart queue management diye bişey varmış o var mı senin attıgın da