Einstein
80+ Platinum
Dahası
bakayım hocam ben var diye hatırlıyorum yanlış söylemeyim şimdi.senin attıgını alacagım o zaman
bakayım hocam ben var diye hatırlıyorum yanlış söylemeyim şimdi.senin attıgını alacagım o zaman
fiberse https://www.hepsiburada.com/mercusy...lir-dual-band-wi-fi-6-router-pm-HBC00002V2BFY öneririmAlıntıyı görüntüle
ben bunları gördüm hangisi iyidir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
vdsl diye biliyorum ama emin degilim nasıl kontrol edebilirim turknet kullanıyorum 100 mbps
olur bakın bibakayım hocam ben var diye hatırlıyorum yanlış söylemeyim şimdi.
düzgün bir şey bulamadım ama sqm olması lazım hopper dsl adsl vdsl fiber destekliyor sorun olmaz alabilirsin.vdsl diye biliyorum ama emin degilim nasıl kontrol edebilirim turknet kullanıyorum 100 mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:
olur bakın bi
Kurulumu nasıl yaptın hocam.Tenda v12 kullanıyorum memnunum
gpon varsa olur yoksa olmaz vdsl ise farklı cihaz önereyimvdsl diye biliyorum ama emin degilim nasıl kontrol edebilirim turknet kullanıyorum 100 mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:
olur bakın bi
neden?gpon varsa olur yoksa olmaz vdsl ise farklı cihaz önereyim
vdsl
ZTE Zxhn 367A 5Ghz Ac1600 Vdsl2-Fiber Wan-Combo Modem/Router Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ZTE Zxhn 367A 5Ghz Ac1600 Vdsl2-Fiber Wan-Combo Modem/Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
fiber bunlar fiber destekli ilk attıgım router olmaz yeni attıklarıma bakneden?
benim attığım modem hem adsl hem vdsl hem fiber destekliyor daha iyi.fiber bunlar fiber destekli ilk attıgım router olmaz yeni attıklarıma bak
yok hocam hopper dsl al adsl vdsl fiber desteği var arkadaşın attıklarından daha iyiemin misin
router söyle kullanırsın modem kablo cekersın ayarıları dinamik ıp secersin hem modem router gelir netbenim attığım modem hem adsl hem vdsl hem fiber destekliyor daha iyi.