Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

modem istatik atar mısın?
Nereyi hocam tam olarak
IMG_20241215_190552.jpg

Kardeşim bak çok basit bir şey dedim. speedtest.net sitesinden hız testi yap at.
Girse yapacağım ama girmiyor. Test bile Error veriyor. Buyur bir farkı yok.
IMG_20241215_193456.jpg

Modeme hız gidiyor. Kablolu deneme şansın var mı?
Kablolu zaten bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şimdi dalga geçeceksiniz ama antendeki etiketi bir şey olmaz diye çıkarmamıştım. Çıkarıp denedim hız bir anda 62 mbps oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine eski haline döndü. Pkts değeri arttıkça hız düşüyor yavaş yavaş.

Son düzenleme:
Modemi resetle tekrar kurulum yap. bir yerde eksiklik vardır muhtemelen kablolarını kontrol et. vlan id değerlerini doğru girdiğine emin ol. kurulun yaptıktan sonra modemi tekrar başlat harici bir internetin varsa modem firmware güncelle

hocam kesin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu sonuna @ttnet eklemedim diye yaşamıştım modeme kurulum yaparken sende de böyle çok basit ama gözden kaçan bişey var gibi

hocam kesin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu sonuna @ttnet eklemedim diye yaşamıştım modeme kurulum yaparken sende de böyle çok basit ama gözden kaçan bişey var gibi
@turk.net sonu onu da ekliyorum ama nafile. Türk net arayıp resetledi. Resetledikleri ilk 2-3 dakika hız arttı ama sonrasında tekrar düştü. Arayüzdeki hata değeri arttıkça internet hızı daha da düşüyor ta ki 0.04 olana kadar. Böyle bir değer olmamalı ya.

Şu an yatağa geçip pkts değerince bakınca PC'yi kapattığım andaki pkts değerine sabitlendiğini fark ettim. PC açık kaldıkça milyonlara kadar giderken şu an 176.422 sabitlenmiş ve artmıyor. Hız da düşmüyor. PC açınca ise felç oluyor. 0.04 olana kadar düşüyor. Google bile açamıyorum.

Şu an yatağa geçip pkts değerince bakınca PC'yi kapattığım andaki pkts değerine sabitlendiğini fark ettim. PC açık kaldıkça milyonlara kadar giderken şu an 176.422 sabitlenmiş ve artmıyor. Hız da düşmüyor. PC açınca ise felç oluyor. 0.04 olana kadar düşüyor. Google bile açamıyorum.
reis eski modemin duruyor mu

Geri